Fitness

Μήλα και καρύδια..

Νοέμβριος 02, 2021 - 16:55

Τα στοιχεία του πίνακα συνδέονται με απλό ανεπιτήδευτο τρόπο. Ένα κλασσικό δείγμα still life τέχνης, φρούτα, ξ. καρποί πάνω σε ένα τραπέζι, ένα έργο του Pedro de Medina Valbuena που χρονολογείται κατά το 1645 και κοσμεί το Μουσείο του Πράδο.

ΤΑ ΜΗΛΑ

Χειμερινά σπορ και τραυματισμοί: Πώς να προστατευτείτε

Δεκέμβριος 31, 2017 - 21:37

Σοβαρούς κινδύνους τραυματισμού των άνω άκρων κρύβει η ενασχόληση με τα πιο δημοφιλή χειμερινά σπορ, το σκι και το snowboard.

Πώς να αποφύγετε τους τραυματισμούς στα χειμερινά σπορ

Φεβρουάριος 12, 2017 - 12:35

Η ενασχόληση με τα χειμερινά σπορ μπορεί να έχει δυσάρεστη κατάληξη, εάν οι λάτρεις τους δεν φροντίσουν να ακολουθήσουν ορισμένους βασικούς κανόνες προστασίας, αναφέρει ένας Έλληνας ειδικός.

Στις πατάτες δεν ταιριάζει το ...σκούρο

Ιούνιος 09, 2016 - 12:03

Δέκα πατάτες τηγανητές (μέτριες σε μέγεθος) έχουν όσες θερμίδες έχει 1 φέτα ψωμί  (67 Kcal)., περιέχουν λίπος όσο μισό κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο περίπου..

ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

Σπιτική αλοιφή για τους πονεμένους μύες

Δεκέμβριος 13, 2015 - 09:38

Απελευθερώνει την ένταση των μυών με άρωμα θα σας ξετρελάνει

Μετά από μια κουραστική μέρα γεμάτη υποχρεώσεις ή μια σκληρή προπόνηση στο γυμναστήριο, καταπραΰνετε τους πονεμένους μύες με μια αλοιφή που μπορείτε εύκολα μόνοι σας να φτιάξετε στο σπίτι.

Αν θέλετε να χάσετε βάρος, πάρτε τα βουνά

Μάιος 14, 2015 - 15:50

Λιγότερες οι πιθανότητες παχυσαρκίας για όσους ζουν σε μεγάλα υψόμετρα

Αν σας ταλαιπωρούν τα παραπανίσια κιλά, ίσως η λύση που αναζητάτε να μην είναι στις στερητικές δίαιτες αλλά… μερικά μέτρα πιο πάνω σε υψόμετρο!

Σελίδες

Εγγραφή στο Fitness