SNOWBOARD: ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ PARK'O'LUNA

SNOWBOARD: ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ PARK'O'LUNA

Απρίλιος 05, 2012 - 13:36

Το Σαββατοκύριακο 31 με 1.04 στη Βασίλω έγινε το 3o Park'o'luna από το microXtreme στο πάρκο δίπλα στο chalet 1850.

 

Το setup του πάρκου είχε επιμεληθεί ο Σπύρος manic side Μπάντιος και μαζί με τους υπόλοιπους locals είχαν κάνει πολύ καλή δουλεία. Τρία διαφορετικά lines, jib, kickers και hip / walls. Την πρώτη μέρα έγινε το contest στα kickers και στο jib line ενώ για την Κυριακή έμεινε το hip /walls line. Από το απόγευμα του Σαββάτου και έως το πρωί της Κυριακής το καθιερωμένο πάρτι κράτησε πολύ κόσμο στο σάλε που πανηγύριζε... live με τους Lord 13 για απογευματινή "χαλάρωση" και το βράδυ o "Μικρός Κλέφτης" πήρε τα μικρόφωνα ενώ έγιναν και οι απαραίτητες παρεμβάσεις από τον Ν.Ο.Ε.

O δικός μας Νικόλας Πλυτάς πήρε βάθρο σε όλες τις κατηγορίες αφού ήταν 2ος στο Kicker line, 3ος sto Jib line 1ος στο Ηip / wall best trick ενώ αναδείχτηκε πρώτος Overall.
Εκπληκτικοί ήταν επίσης οι Νώντας Λογοθέτης, Ουζούνης Γιώργος (με μπαταρισμένο πόδι!), N.O.E. και Αντώνης Δαβίδ που επίσης κατέκτησαν τα podium.

Στο πάρκο και τις δύο μέρες τριγυρνούσαν οι riders από το Αυστριακό team της FORUM, Steve Grumser και Max Glatzl που έχωναν όλη την ώρα ο ένας πίσω από τον άλλον σε απόσταση 2 μέτρων, έδειχναν χαρούμενοι όπως και όλοι οι υπόλοιποι που βρέθηκαν στο βουνό! 

Την Κυριακή μετά το hip / wall line όλοι μαζεύτηκαν για την απονομή!

Girls
Hip > Nancy Mantziori
Jib > Pella Papachristou
Kickers > Maria Eleftheriadou

Kickers line:
1. Νώντας Λογοθέτης
2. Πλυτάς Νικόλας
3. Ουζούνης Γιώργος (με μπαταρισμένο πόδι!)

Jib line:
1. N.O.E.
2. Αντώνης Δαβίδ
3. Πλυτάς Νικόλας

Ηip / wall best trick:
Πλυτάς Νικόλας - rodeo 7
Overall: Πλυτάς Νικόλας

Ραντεβού στο επόμενο Park'o'luna του χρόνου!
respect!
 

Πηγή: redbull.com.gr