Serres Rally 2012 - 1400 χλμ Off Road!

Serres Rally 2012 - 1400 χλμ Off Road!

Αύγουστος 29, 2012 - 14:27

Όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτούν τους αγωνιζόμενους του Serres Rally 2012, του αγώνα Rally Raid που ξεκινά αύριο στις Σέρρες και θα ολοκληρωθεί στις 2 Σεπτεμβρίου!

Οδηγοί από όλο τον κόσμο, με μοτοσυκλέτες Rally, Quad και 4X4, επί 5 ημέρες θα καλύψουν 1400 χιλιόμετρα off road σε 10 ειδικές διαδρομές με επίκεντρο το Νομό Σερρών, στα καλύτερα βουνά των συνόρων μας. Συναγωνισμός, ένταση και μια απίστευτη περιπέτεια που προσφέρει το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

Αθλητές από το χώρο του enduro θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση σε Rally Raid, όπως ο Ανδρέας Γκλαβάς και ο Πολυπρωταθλητής και πλέον καταξιωμένος στο χώρο του Βασίλης Σιαφαρίκας! Αυτοί θα συναντήσουν τον Πρωταθλητή Trail Ride Μιχάλη Μπισμπιρούλια, την καταξιωμένη διεθνώς Τίμη Κυριακοπούλου, τον Τάκη Ιωνά με Quad όπως και τον Χρήστο Σταμπολτζή στην κατηγορία GPS και 14 ακόμη Έλληνες αγωνιζόμενους.

Φυσικά, μεγάλη θα είναι η παρουσία διεθνών αναβατών, από 13 κράτη ακόμη, που θα συμμετέχουν για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, ανάμεσά τους πρωταγωνιστές και οι Ιταλοί Andrea Cosentino και Christian Pastori που ήταν οι νικητές του Rally Albania, ο Γερμανός οργανωτής του Thassos Rally και νικητής πέρυσι Christian Woelfl, η Βρετανίδα Patsy Quick, ο Ιταλός οργανωτής του Merzouga Rally Edoardo Mossi, o Αυστριακός άσος Johannes Lucas, o Ισπανός Francisco Barajas, o νικητής του Dakar Rally με Quad Josef Machacek, και πολλοί ακόμη αναβάτες από όλο τον κόσμο όπως Τσεχία, Αυστραλία, Τουρκία, Δανία, Γαλλία, Ολλανδία, Πολωνία, Σλοβενία και FYROM. Τα Paddocks, στο Elpida Resort & Spa μας περιμένουν!