Το Reebok CrossFit Fitness Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 30 Ιουνίου

Το Reebok CrossFit Fitness Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 30 Ιουνίου

Ιούνιος 28, 2012 - 10:03

Η Reebok σας προσκαλεί να ζήσετε από κοντά έναν πραγματικό αγώνα Fitness,
στο Water Plaza, στο Ολυμπιακό συγκρότημα Φαλήρου

Σε συνέχεια του Reebok CrossFit tour που πραγματοποιήθηκε σε Ελλάδα, Κροατία, Σερβία και Κύπρο, η Reebok φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Reebok CrossFit Fitness Championship, ένα πρωτάθλημα fitness που πραγματοποιείται σε όλο τον κόσμο και δοκιμάζει τη φυσική κατάσταση των συμμετεχόντων μέσα από μία σειρά ασκήσεων CrossFit. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 30 Ιουνίου στο Water Plaza, στο Ολυμπιακό συγκρότημα Φαλήρου, με συμμετέχοντες από Ελλάδα, Κροατία και Σερβία, με στόχο την ανάδειξη του νικητή και της νικήτριας των αγώνων.
                                                                                                                                     Στους αγώνες συμμετέχουν 30 άνδρες και 30 γυναίκες που διαγωνίστηκαν σε ασκήσεις CrossFit και πέτυχαν τις πιο υψηλές επιδόσεις μεταξύ 486 υποψηφίων από την Ελλάδα, την Κροατία και τη Σερβία. Στο Reebok CrossFit Fitness Championship στις 30 Ιουνίου, που θα ξεκινήσει στις 4μμ και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα, οι 60 που πέρασαν στον τελικό θα διαγωνιστούν σε μία σειρά ασκήσεων με αυξανόμενη δυσκολία, προκειμένου να αναδειχθούν οι νικητές ανάμεσα σε Ελλάδα, Σερβία και Κροατία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ωστόσο θα έχουν οι αγώνες και για τους θεατές, με πολλές εκπλήξεις και happenings που θα τους δώσουν μεταξύ άλλων τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το νέο παγκόσμιο fitness trend, το CrossFit.
Όπως αναφέρει ο Chris Froio, επικεφαλής Fitness & Training της Reebok “Μέσα από τα Reebok CrossFit Fitness Championships 2012 οι συμμετέχοντες και οι θεατές θα ζήσουν έναν πραγματικό διαγωνισμό fitness. Ελπίζουμε ότι αυτό θα ενθαρρύνει χιλιάδες ανθρώπους να ξεκινήσουν τo ταξίδι στον κόσμο του fitness και να το ακολουθούν για μια ζωή μέσα από προπονήσεις Crossfit”.

Τα Reebok CrossFit Fitness Championships, κύριος χορηγός των οποίων είναι η Reebok πραγματοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο σε Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ινδία, Ιταλία, Μεξικό, Πολωνία, Ρωσία, Νότια Κορέα, Ισπανία, Σουηδία και Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται για αγώνες που πραγματοποιούνται σε 3 στάδια και απευθύνονται σε ανθρώπους από όλα τα επίπεδα fitness με ή χωρίς εμπειρία πάνω στο CrossFit με στόχο την ανάδειξη των νικητών που θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν τα σετ των ασκήσεων πρώτοι και στον μικρότερο χρόνο.

Το CrossFit® έχει κερδίσει ήδη εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως καθώς πρόκειται για ένα πρόγραμμα γυμναστικής, η μέθοδος του οποίου βασίζεται στην ομαδικότητα και τη συντροφικότητα, τις επιδόσεις και το συναγωνισμό, την καθημερινή εναλλαγή προπονήσεων με πολύ μεγάλο εύρος ασκήσεων, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τη γενική φυσική κατάσταση με άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να είναι fit και υγιείς, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, αλλά και επαγγελματίες αθλητές.