Promo Fight 2 στις 8 Φεβρουαρίου, Πάτρα vs All

Promo Fight 2 στις 8 Φεβρουαρίου, Πάτρα vs All

Φεβρουάριος 05, 2014 - 12:16
Date: 
08/02/2014

Το PROMO FIGHT II PATRA VS ALL ορίστηκε κ θα πραγματοποιηθεί στο ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΦΑΛΟΣ" της 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 με συνδιοργανωτές την PROMO FIGHT BY PAGANIAS και KARIOTIS TEAM.. Το project του συγκεκριμένου event είναι οι καλύτεροι Πατρινοί μαχητές εναντίων όλων..!!!

Η Πάτρα λόγω των κορυφαίων αθλητών που έχει αναδείξη τα τελευταία χρόνια στα μαχητικά αθλήματα και ιδιαίτερα στην πυγμαχία χαρακτηρίζεται ως "πυγμαχούπολη" χαρακτηρισμός που μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους..

Κάποιοι αμφισβητούν τον χαρακτηρισμό αυτό.. Ήρθε η ώρα να αγωνιστούν οι καλύτεροι Πατρινοί μαχητές απέναντι σε ισάξιους αθλητές από την υπόλοιπη Ελλάδα και όχι μόνο και να δούμε πόσα χρυσά μετάλλια θα μείνουν στην Πάτρα.. Ο πρώτος Πατρινός μαχητής κ πρωταθλητής Ελλάδος που δήλωσε ΠΑΡΩΝ είναι ο κορυφαίος Πατρινός πυγμάχος στην κατηγορία του Νίκος Θεοδοσίου που θα αντιμετωπίσει τον καλύτερο επαγγελματία πυγμάχο του Αιγίου Αντώνη Τσινάκη. PATRA VS EGIO. Στην "υπεράσπιση" της Πάτρας καλούμε ανοιχτά να αγωνιστούν όλοι οι κορυφαίοι μαχητές εκτός αν δεν αισθάνονται..!!!