Πρεμιέρα για την πολυαναμενόμενη ταινία «MacAskill’s Imaginate»!

Πρεμιέρα για την πολυαναμενόμενη ταινία «MacAskill’s Imaginate»!

Ιούνιος 19, 2013 - 13:16

Χθες πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας «MacAskill’s Imaginate», στην οποία μπορείτε να απολαύσετε κορυφαία riding tricks από τον Danny MacAskill. Η ταινία αποτελεί το πιο φιλόδοξο εγχείρημα του παγκοσμίου φήμης trials rider, συνδυάζοντας απίστευτες εικόνες στο background.

To project, το οποίο χρειάστηκε δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί, παρακολουθεί τον Danny καθώς εξερευνά μέσα από τα βάθη του μυαλού του, απίστευτα tricks και lines, τα οποία έχει εμπνευστεί από τότε που ήταν ακόμη παιδί. Σε συνέχεια των τεσσάρων επεισοδίων του «MacAskill’s Imaginate» web series, ο κόσμος ανυπομονούσε να παρακολουθήσει τι δημιουργήθηκε πίσω από τις πόρτες του Kelvin Hall στη Γλασκόβη, ένας χώρος που μέχρι σήμερα περιβάλλονταν από μια απίστευτη μυστικότητα.

Ο MacAskill, που εμφανίστηκε στο προσκήνιο μετά από την κυκλοφορία της ταινίας του «Inspired Bicycles», έχει φτάσει να έχει σήμερα περισσότερα από 65 εκατομμύρια views στα τρία τελευταία βίντεο που έχει γυρίσει. Αναφορικά με το καινούργιο του project o Danny δηλώνει: «Είχα τόσο μεγάλη ελευθερία επιλογών για τη κατασκευή του σκηνικού, το οποίο μου επέτρεψε να πραγματοποιήσω κόλπα που μέχρι τώρα υπήρχαν μόνο στα όνειρα μου».

Για να παρακολουθήσετε το βίντεο της ταινίας «MacAskill’s Imaginate», μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://imaginate.redbull.com/