Πήγε να τα βάλει με τους άνδρες η sexy Βον

Πήγε να τα βάλει με τους άνδρες η sexy Βον

Νοέμβριος 05, 2012 - 22:39

Η 59η πιο «καυτή» αθλήτρια του 2010, σύμφωνα με τη λίστα ομορφιάς και αισθησιασμού του περιοδικού MAXIM, η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια του σκι Λίντσει Βον έπαιξε και... έχασε...
Προσπάθησε για το ακατόρθωτο αλλά δεν συνάντησε τη κατανόηση της διεθνούς ομοσπονδίας χιονοδρομίας.

Η 28χρονη Λίντσει, χρυσή Ολυμπιονίκης το 2010 στο Βανκούβερ του Καναδά και παγκόσμια πρωταθλήτρια ζήτησε την άδεια ώστε να μετάσχει σε έναν αγώνα γιγαντιαίας κατάβασης, που είναι και στο σπεσιαλιτέ της αγώνισμα κόντρα σε άνδρες.

Να αγωνιστεί δηλαδή ενάντια στους άνδρες και σε αυτή την απόφαση της είχε τη συμπαράσταση των εθνικών ομοσπονδιών των ΗΠΑ και του Καναδά που θα φιλοξενούσε στην Αλμπέρτα τον ξεχωριστό αγώνα.

Η πρόκληση ήταν μεγάλη για την όμορφη Λίντσει Βον 1μ78 μπόι, που γεννήθηκε ως Λίντσει Κάρολαιν Κίλντοου και έγινε Βον μετά τον γάμο της με τον παλιό αθλητή του σκι Τόμας Βον.

Η διεθνής ομοσπονδία του αθλήματος όμως εξήγησε πως στις διοργανώσεις υπάρχουν παγκόσμια κύπελλα γιγαντιαίας κατάβασης για άνδρες και παγκόσμια κύπελλα για γυναίκες.

«Δεν υπάρχει διοργάνωση για άνδρες και γυναίκες μαζί, ούτε και θα υπάρξει» δήλωσε εκπρόσωπος της διεθνούς ομοσπονδίας προκαλώντας πλήρη απογοήτευση όχι μόνο στην Λίντσει αλλά και στους Καναδούς διοργανωτές που περίμεναν ένα φορτηγό δολάρια από χορηγίες και διαφημίσεις.

Η όμορφη Αμερικανίδα έχει εμφανιστεί στη τηλεοπτική σειρά Law & Order που παίζεται αυτή την περίοδο και στη χώρα μας.

sentragoal.gr