Πήγαν για σκι με χαρτί βοήθειας ηλικιωμένου στα Καλάβρυτα

Πήγαν για σκι με χαρτί βοήθειας ηλικιωμένου στα Καλάβρυτα

Ιανουάριος 05, 2021 - 13:54

Ζούμε σε μέρες πανδημίας και η επιθυμίες των ανθρώπων για τα αγαημένα τους χόμπι δημιουργούν απίθανες σκηνές ευρηματικότητας για όλους όσους θέλουν να παραβιάσουν τα τα περιοριστικά μέτρα.

Μια τέτοια παράξενη ιστορία είναι και αυτή που διηγήθηκε στον ΣΚΑΪ ο ΓΓ. Ειδικών Φρουρών Σταύρος Μαυροειδάκος και έλαβε χώρα στο στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων το περασμένο Σάββατο.

Πιο συγκεκριμενα λοιπόν όπως αναφέρει ο Σταύρος Μαυροειδάκος οι αστυνομικοί του ΑΤ Καλαβρύτων εντόπισαν δεκάδες αυτοκίνητα, επέβαλαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα και τα έδιωξαν ωστόσο δύο από τα οχήματα εντοπίστηκε ομάδα νεαρών που “είχαν χάσει το δρόμο” όπως οι ίδιοι είπαν.

Οι νεαροί είχαν χαρτί για βοήθεια σε ηλικιωμένο συγγενή τους σε χωριό των Καλαβρύτων όμως βρέθηκαν στο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής σε μια δίχως αμφιβολία απίθανη ιστορία με μια τόσο απίστευτη δικαιολογία.

Ο Σταύρος Μαυροειδάκος είπε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΙ

“Οι συνάδελφοι έχουν δώσει την ψυχή τους… Κάνουμε 70.000 ελέγχους κάθε μέρα επιβάλουμε γύρω στα 1.300 πρόστιμα κάθε μέρα, γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια” επισήμανε ο κ. Μαυροειδάκος. Πρόσθεσε ότι ευτυχώς η ΕΛΑΣ δεν έχει αντιμετωπίσει παρόμοιες εικόνες με την Ισπανία και τη Γαλλία με πολυπληθή παράνομα πάρτι".