Περισσότερο κρύο και χιόνια το επόμενο τριήμερο

Περισσότερο κρύο και χιόνια το επόμενο τριήμερο

Δεκέμβριος 08, 2012 - 16:17

 

Χιόνια θα δουν οι ορεινές περιοχές της χώρας το επόμενο τριήμερο. Γενικώς, θα υπάρξουν νεφώσεις με βροχές και στα θαλάσσια-παράκτια καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι 9 μποφόρ την Κυριακή, ενώ από την Τρίτη η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

 

Κυριακή 09/12/2012

Καιρός
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες προβλέπονται, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα.

Άνεμοι
Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Αιγαίο την Κυριακή θα φτάνουν τα 9 μποφόρ.

Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από τα δυτικά.

 

Δευτέρα -10/12/2012

Καιρός
Στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά, ημιορεινά καθώς και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Τη Δευτέρα όμως αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα βελτιωθεί.

Άνεμοι
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 6 με 8 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο την Κυριακή 9 μποφόρ. Τη Δευτέρα στα δυτικά κεντρικά και τα βόρεια θα γίνουν βορείων διευθύνσεων 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από τα δυτικά. Τις πρωινές ώρες της Δευτέρας στα βόρεια θα σημειωθεί παγετός.

 

Τρίτη - 11/12/2012

Καιρός
Αρχικά θα σημειωθούν νεφώσεις στα δυτικά, γρήγορα στα κεντρικά και βόρεια και από το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και στα θαλάσσια-παράκτια καταιγίδες. Χιονιά στα ορεινά,κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, και αρχικά και σε ημιορεινές περιοχές της βορειοδυτικής χώρας, όπου οι χιονοπτώσεις πιθανό να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Τα φαινόμενα στα ανατολικά ηπειρωτικά θα είναι πρόσκαιρα και τοπικού χαρακτήρα.

Άνεμοι
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Όμως τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, κατά τόπους θα σημειωθεί παγετός

Περισσότερα στο deltiokairou.gr