Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon ορεινής ποδηλασίας 2020 (pics,vid)

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon ορεινής ποδηλασίας 2020 (pics,vid)

Ιούλιος 19, 2020 - 23:23

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon στις Καρυές Λακωνίας το Σάββατο 18 Ιουλίου.

Σπουδαίοι αθλητές ορεινής ποδηλασίας συμμετείχαν στον πολύ απαιτητικό αγώνα, ο οποίος να αναφέρουμε ότι εντάσσεται στον εορτασμό της επετείου από την συμπλήρωση 2.500 χρόνων από τη μάχη των Θερμοπυλών.

Στο Πανελλήνιο συμμετείχαν 85 αθλητές από 30 σωματεία της χώρας ανεβάζοντας έτσι τον πήχη του αγώνα, ο οποίος έγινε σε μία μεγάλη διαδρομή με πολλά τεχνικά σημεία.

Ο αγώνας του Σαββάτου ήταν ο 3ος κατά σειρά αγώνας του event που περιελάμβανε διεθνείς  αγώνες  ποδηλασίας που ήδη έχουν ξεκινήσει από την Πέμπτη και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 19 Ιουλίου.

Οι αθλητές που βρέθηκαν στην εκκίνηση δήλωσαν έτοιμοι να αγωνιστούν, σημειώνοντας ότι θα είναι ιδιαίτερα  προσεκτικοί για να γλιτώσουν από μια ενδεχόμενη πτώση καθώς μετά τη χθεσινή βροχή είχε δημιουργηθεί λάσπη.

Ύστερα από 3 ώρες και 19 λεπτά σκληρής προσπάθειας, με πολλά  υψομετρικά, νικητής και πρωταθλητής για πολλοστή φορά στην καριέρα του στέφθηκε ο Περικλής Ηλίας (παγκόσμιος πρωταθλητής στο αγώνισμα το 2012).

Οι αγώνες συνεχίζονται και αύριο με το 3ο σκέλος των διεθνών αγώνων όπου συμμετέχουν αθλητές από Γαλλία, Ουγγαρία, Ελβετία καθώς και   όλη η αφρόκρεμα της ελληνικής ομάδας.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

ArcadiaPortal.gr Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Marathon ορεινής ποδηλασίας