OLYMPOS-X...μία τεράστια πρόσκληση

OLYMPOS-X...μία τεράστια πρόσκληση

Μάιος 26, 2020 - 11:39
Date: 
12/09/2020

Ελλάδα το λίκνο του πολιτισμού! Φιλοσοφία, Δημοκρατία, Τέχνες, μα πάνω από όλα, ο τόπος όπου το ανθρώπινο πνεύμα έκανε τον θρύλο και τον μύθο να ενσαρκωθεί στο θνητό σώμα. Ένας τόπος όπου η έννοια της αθανασίας, αντικατοπτριζόταν στην ηχώ της υμνωδίας των ονομάτων των ηρώων, μέσα στο πέρασμα των αιώνων.

Τώρα, το αρχαίο αυτό κάλεσμα, έχει αφυπνιστεί και αντηχεί σε όλη την Ευρώπη, συγκαλώντας γενναίους και δυνατούς άντρες και γυναίκες στην γη της Πιερίας, το μέρος όπου η κατοικία των αρχαίων Ελληνικών θεών, ο Όλυμπος, δεσπόζει αγέρωχος.

Φήμες λένε πως οι Ολύμπιοι θεοί έχουν συναχθεί στον μεγαλοπρεπή Μύτικα, θρόνο του Δία, και αναζητούν γενναίους πολεμιστές, πρόθυμους να αποδεχθούν μία πρωτάκουστη πρόκληση το OLYMPOS-X.

Oι Νηρηΐδες άνοιξαν τις θαλάσσιες πύλες του Αιγαίου, έτοιμες να εναγκαλιστούν τους νέους επισκέπτες τους.

Οι 9 μούσες, προστάτιδες των τεχνών, έχουν γεμίσει τους δρόμους από το κάστρο του Πλαταμώνα έως και το ΚΕΟΑΧ με επικές μελωδίες, ενώ οι νύμφες που ζουν στο ποτάμι του Ενιπέα, διασκορπίστηκαν στις εξαιρετικής ομορφιάς ορεινές διαδρομές, αδημονώντας να συνοδεύσουν τους δρομείς που θα ακολουθήσουν τα μυστικά μονοπάτια έως και τον τερματισμό στις βαθρες του Βαφύρα (Ορλιάς)

Είσαι αρκετά γενναίος για να απαντήσεις στο κάλεσμα;

Είσαι έτοιμος να γίνεις θρύλος;

Ο Αγώνας 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

To OLYMPOS-X είναι ένας μεγάλος τριαθλητικός αγώνας (Iron Distance)
ο οποίος κυκλώνει και διασχίζει τον ορεινό όγκο του Ολύμπου

1) 4 χλμ. κολύμπι ανοιχτής θάλασσας με εκκίνηση από πλοιάριο (Παραλία Κατερίνης)
2) 191 χλμ. ποδήλατο διασχίζοντας τους δύο κύριους ορεινούς όγκους του Ολύμπου με 4.800 θετική υψομετρική διαφορά (Παραλία – Βρυσοπούλες)
3) 40 χλμ. τρέξιμο με 2.250 θετική υψομετρική διαφορά και 3.500 αρνητική. περνώντας από τη δεύτερη ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, Σκολιό, Βρυσοπούλες, Βάθρες ρέμα Ορλιά.

Ο αγώνας αποτελεί μία τεράστια πρόσκληση.
Καλείστε να τον διεκπεραιώσετε με την ελάχιστη δυνατή βοήθεια. Κάθε αθλητής υποχρεούται να έχει συνοδό – υποστηρικτή με όχημα συνοδείας
(εάν επιθυμείτε η δυνατότητα χρήσης τοπικού συνοδού και οχήματος έναντι του αντιτίμου των 120,00 €)  

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ