Ο Δήμος Τρίπολης γιορτάζει την κινητικότητα μηδενικών εκπομπών για όλους!

Ο Δήμος Τρίπολης γιορτάζει την κινητικότητα μηδενικών εκπομπών για όλους!

Σεπτέμβριος 14, 2020 - 12:59
Date: 
16/09/2020

Για 6 η συνεχή χρονιά ο Δήμος Τρίπολης συμμετέχει επίσημα στο European Mobility Week 2020, μεταξύ 16-22 Σεπτεμβρίου. Με ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένης κινητικότητας, η Τρίπολη είναι μεταξύ των 52 ελληνικών πόλεων, οι οποίες δίνουν προτεραιότητα στη σημασία της προσβασιμότητας στις μεταφορές με μηδενικές εκπομπές και προωθεί ένα πλαίσιο που περιλαμβάνει όλους.

Συναυλία με μετακινήσεις ηλεκτρονικού οχήματος, περιηγήσεις με ποδήλατο, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, εκπαίδευση νέων στην ασφαλή κινητικότητα, συνέδριο για την ευαισθητοποίηση είναι μόνο μερικές από τις βασικές δράσεις που στηρίζονται στη σταθερή και σταδιακή πρόοδο του Δήμου με τοπικές πρωτοβουλίες από το 2013 και Ευρωπαϊκή επίσημη συμμετοχή από το 2015.

Στο πλαίσιο της EUROPEANMOBILITYWEEK ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 2020, η Τρίπολη συμμετέχει επίσης στην εκστρατεία ECOMOBILITY που διοργανώνεται για 17 η συνεχή χρονιά από το Ecocity καθώς και στο πρόγραμμα Ηλεκτρολογικής Κινητικότητας που διοργανώνει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Enérgeias Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Μείνετε συντονισμένοι και ελάτε μαζί μας τοπικά καθώς και online με live streaming και ενεργή παρουσία στα social media.