Με επιτυχία ο 1ος ορεινός αγώνας τρεξίματος «Parnonas Trail Race» (pics)

Με επιτυχία ο 1ος ορεινός αγώνας τρεξίματος «Parnonas Trail Race» (pics)

Σεπτέμβριος 01, 2022 - 15:40

Στις 28 Αυγούστου διεξήχθη στον Κοσμά Κυνουρίας ο 1ος ορεινός αγώνας τρεξίματος.

 

Ο αγώνας είχε 4 κατηγορίες (18 – 14 – 6 – 1χλμ) ώστε να μπορούν να λάβουν μέρος όλοι, έμπειροι δρομείς , αρχάριοι, μικροί και μεγάλοι.

 

Ο PARNONAS TRAIL RACE διοργανώθηκε από τον ΑΠΣ Καλλισθένη, με τη υποστήριξη – συνδιοργάνωση της ΤΚ Κοσμά, του Δήμου Ν.Κυνουρίας – ΔΗΚΚΕΝ, του συλλόγου Κοσμιτών Αθήνας και του νεοσύστατου συλλόγου Ενωτικός Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοσμά. Υπό την αιγίδα της ΕΟΛΜΑ – Υ.

 

Δρομείς από όλη την Ελλάδα έφτασαν το πρωί της Κυριακής σε ένα από τα πιο όμορφα χωριά του Πάρνωνα, τον Κοσμά. Οι αγώνες εξελίχθησαν χωρίς κανένα πρόβλημα και όλοι οι συμμετέχοντες τερμάτισαν με χαμόγελο και με χειροκροτήματα από την γεμάτη με κόσμο πλατεία του Κοσμά.

 

Σημαντικές αθλητικές παρουσίες όπως οι Σπαρταθλητές κ. Δημόπουλος Ιωάννης και κ.Καραμπάτος Τάσος, οι γιατροί κ. Γλεντζές Βασίλης και η κα.Γεωργαράκου Κυριακή, ο προπονητής κ. Βορβής Χρήστος, σημαντικοί αθλητές από όλη την Ελλάδα, από όλους εισπράξαμε τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διαδρομή , 2 αθλητές έστριψαν προς λάθος κατεύθυνση, η διοργάνωση αμέσως ενεργοποιήθηκε και οι αθλητές επέστρεψαν άμεσα ( η συγκεκριμένη στροφή στον επόμενο αγώνα θα είναι καλύτερα σηματοδοτημένη για να μην μπερδευτεί ξανά κάποιος αθλητή), το γεγονός το αναφέρουμε γιατί στην επιστροφή τους οι 2 αθλητές ήταν τόσο ευγενικοί και δεν προέκυψε κανένα θέμα, γιατί τελικά όλοι ήμασταν εκεί για να περάσουμε όμορφα. Αυτό το γεγονός ανέβασε σε ήθος τον αγώνα μας και ευχαριστούμε πολύ τους 2 αθλητές.

 

Για να έχει επιτυχία αυτός ο αγώνας βοήθησαν πολλοί, οι χορηγοί μας φρόντισαν να δώσουμε σε όλους τους αθλητές & εθελοντές τεχνητά μπλουζάκια και τσάντες οι οποίες ήταν γεμάτες με παραδοσιακά γλυκά από την κ. Παναγιώτα (traditional products Kosmas) , καρύδια και τσάι από το ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΗΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ.

 

Το καφενείο ΚΥΚΛΑΜΙΝΟ του κ. Πήλιουρα Θεόδωρο & Αντώνη μας βόηθησε σε ότι χρειαστήκαμε. Ο σύλλογος Κοσμιτών Αθήνας πρόσφερε τους σταθμούς ανεφοδιασμού του αγώνα από τους οποίους δεν έλειπε τίποτα, ο Ενωτικός Φιλοπρόοδος σύλλογος Κοσμά πρόσφερε τα νερά και τους χυμούς, ο κ. Μπόλας Βασίλης & η Κάβα Ρούγα πρόσφεραν νερά , η ταβέρνα Νάβαρχος του κ. Σόβολου νερά & χυμούς , ο ξενώνας Λάμπρου & ο ξενώνας Ουρανογείτων την άποψη φιλοξενία, ο κ. Τσολομύτη Ιωάννη για τις ελιές από το KASTELI OIL & OLIVE, ο

Οίκος Αδαμαντίνα τα παραδοσιακά ζυμαρικά του και το Spartan Gourmet για τα εξαιρετικά λαδάκια.

 

Οι μεγάλοι μας χορηγοί :

 

• ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ.Γ – ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΟΕ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

 

• ΒΙΛΛΙΑΣ Α&Α ΥΤΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

 

• ΑΦΟΙ ΜΑΓΓΟΥΡΙΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

 

• SATIVA OLIVE CULTURE

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί βοήθησαν να τελειώσει ο αγώνας και οι συμμετέχοντες – εθελοντές να φύγουν από τον Κοσμά παίρνοντας μαζί τους αναμνηστικά δώρα που θα θυμίζουν τον αγώνα μας.

 

Ευχαριστούμε πολύ τους συνεργάτες μας στην χρονομέτρηση (EUROPEAN SPORT EVENTS) , στα μετάλλια (OLYMPUS EPATLHA), τον γραφίστα μας για τα καταπληκτικά λογότυπα ( UTOPIA CREATIVE COOPERATIVE), το βιβλιοπωλείο ΓΝΩΣΗ που ήταν δίπλα σε ότι χρειαστήκαμε, την εταιρεία LUXURY ADVETISTING για τις μπλούζες – τσάντες (τύπωμα), τον υπεύθυνο του βίντεο κ. ΜΠΟΛΟΒΙΖΙΩΤΗ ΗΛΙΑ , την υπεύθυνη για τις φωτογραφίες του αγώνα κα. ΛΕΦΑΤΖΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, χωρίς αυτούς ο αγώνας δεν θα είχε επιτυχία ο αγώνας, ήταν παντού και με χειροκρότημα ενθάρρυναν τους αθλητές.

 

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους γονείς που έτρεξαν μαζί με τα παιδιά τους (μελλοντικούς αθλητές) και γέμισαν την πλατεία με παιδικές φωνές και χαμόγελα.

 

Ο αγώνας μας έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις και τα καλύτερα λόγια από το στόμα του δήμαρχου Κυνουρίας κ. ΛΥΣΙΚΑΚΟΥ ΧΑΛΑΡΑΜΠΟΥ , ήταν τιμή για εμάς να παρευρεθεί στον αγώνα και να δει από κοντά την προσπάθεια που έγινε από όλους για να στηθεί ο PARNONAS TRAIL RACE.

 

Επίσης, τιμή για εμάς ήταν η παρουσία του δικού μας δήμαρχου κ. ΒΕΡΔΟΥ ΔΗΜΟΥ, ο οποίος μας στηρίζει σε όλες τις αθλητικές μας διοργανώσεις εντός και εκτός δήμου Ευρώτα, μαζί με τον κ. ΛΥΣΙΚΑΤΟ έδειξαν ότι οι δυο δήμοι έχουν άρτιες σχέσεις και ότι αν υπάρχει θέληση και όρεξη για συνεργασία και δημιουργία όλα γίνονται.

 

Η αγάπη όλων μας για το τρέξιμο και τον Κοσμά είχε ως αποτέλεσμα ο αγώνας αυτός να γίνει θεσμός……..ξανά μαζί την τελευταία Κυριακή του Αυγούστου 2023 για το

2ο PARNONAS TRAIL RACE!!!!!!

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

 

ΑΠΣ ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ