KiteSurf Pro With Weather Forecast για iPhone

KiteSurf Pro With Weather Forecast για iPhone

Ιανουάριος 24, 2013 - 19:56

Διαθέσιμο σήμερα, η εφαρμογή Kitesurf PRO προσφέρει μια εξατομικευμένη πρόγνωση καιρού και συμβουλές σχετικά με το πότε και πού να κανετε kite-surf. Χρησιμοποιώντας το βάρος του αναβατη, το μεγεθος του αετου και την πρόγνωση καιρού παρέχει συμβουλές για την καλύτερη ορα και τόπο για να κανετε kite-surfing.

Σε μια κίνηση να δημιουγισουμε μια εφαρμογή που παρέχει στους kite-surfers πρόγνωση καιρού, δημιουργισαμε το Kitesurf Pro, μια επαναστατική εφαρμογή για το iPhone που φερνει την πρόγνωση καιρού στο επόμενο επίπεδο, παρέχοντας εξατομικευμένες συμβουλές για το πώς να εκμεταλευτητε τις καλύτερες καιρικές συνθήκες.

"Πού να πάω kiting τη Δευτέρα στις 11:00 π.μ.;", "Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον 7μετρο αετό μου;" είναι καποιες από τις πιο χαρακτηριστικές ερώτησεις. Συμβατικες εφαρμογές πρόγνωσησ καιρού δεν μπορουν να τις απαντήσουν, το kitesurf PRO έγινε γι 'αυτες.

Χρησιμοποιώντας παραδοσιακές εφαρμογές γενικής πρόγνωσης καιρού που σας παρέχουν μόνο την ταχύτητα και την κατεύθυνση του ανέμου, έπρεπε να κάνετε υπολογισμούς, για το τι kite μέγεθος να χρησημοποιισετε, τι ώρα και να εντοπίσετε το καλύτερο σημείο. Το Kitesurf PRO κάνει όλα αυτά τα υπολογισμούς και δίνει συμβουλές για την καλύτερη στιγμή για να πάει καποιος για kite.

Με την premium αναβάθμιση (in-app αγορά $ 1,99 USD) δίνει συμβουλές για το καλύτερο σημείο για κανεις kitesurfing βαση τισ ορας που εδοσε ο χρηστης. Συγκρίνει πρόγνωση καιρού για πολλαπλά σημεία και δημιουργεί μια λίστα με τα καλύτερα σημεία. Οι πληροφορίες που παρέχονται είναι εξατομικευμένες στις προτιμήσεις του χρήστη.

Από το kiteclub.gr