Η... τρέλα πήγε Κρόνιον Πέρασμα με Go Pro! (vid)

Η... τρέλα πήγε Κρόνιον Πέρασμα με Go Pro! (vid)

Ιούλιος 19, 2017 - 10:25

Ότι και να πούμε, είναι λίγο για το βίντεο που ακολουθεί.

Ο Giannis Argiropoulos βρέθηκε στον Άγιο Πέτρο και με τη μικροσκοπική του κάμερα και πέρασε από ακτίνες Χ όλη τη διοργάνωση και τους ανθρώπους που συνάντησε στο πέρασμά του.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε…

Όπως αναφέρει ο δημιουργός στο σημείωμα που συνοδεύει το βίντεο: «Είμαστε από τους τυχερούς. Πήγαμε μέχρι τον Άγιο Πέτρο και γυρίσαμε.... αλλά δεν θα την γλυτώνουμε πάντα. Κάποια μέρα θα κάτσουμε εκεί για πάντα. Ο μπαρμπα-Θανάσης μου το είπε. Θα σου βρω σπίτι εδώ. Έλα και θα περνάμε ωραία.

Για τον αγώνα ούτε λόγος. Υπέροχη εμπειρία , μοναδικές στιγμές στο καταπράσινο βουνό του Πάρνωνα, καταπληκτικοί οι κάτοικοι του χωριού , υπέροχοι δρομείς των απαιτητικών αποστάσεων, και όσοι δεν πήγαν, να ξέρουν ότι έχασαν. Όμως για αυτό είμαστε εμείς. Δείτε κάποια από τα στιγμιότυπα που καλύψαμε, μοντάραμε με πολύ ατυχία (βλέπετε, έτρεχε και Μητσοτάκης μαζί μας) και τα αφιερώνουμε σε όλους και όλες. Διοργανωτές, δρομείς, χορηγούς ,κατοίκους και μη της περιοχής του Αγίου Πέτρου Κυνουρίας.

Και μην ξεχάσετε, πως τέτοια μετάλλια σαν και αυτό που κερδίσατε με την αξία και τον ιδρώτα σας από τον Παύλο Γορανίτη, αξίζει να το βλέπετε στον τοίχο του σπιτιού σας κρεμασμένο σε μία χειροποίητη και κατά παραγγελία μεταλλιοθήκη.

GL Creations στο facebook και ρωτήστε ελεύθερα για τιμή και σχέδιο. Δεν κοστίζει τίποτα.

Από το ArcadiaPortal.gr

 

Κρόνιον και Ημικρόνιο πέρασμα 2017. Άγιος Πέτρος Κυνουρίας