Ένα νέο χιονοδρομικό ανοίγει τις πύλες του για τους φίλους του σκι στο Ανήλιο Μετσόβου, στις αρχές Δεκεμβρίου!

Ένα νέο χιονοδρομικό ανοίγει τις πύλες του για τους φίλους του σκι στο Ανήλιο Μετσόβου, στις αρχές Δεκεμβρίου!

Νοέμβριος 24, 2012 - 16:43

Το νέο χιονοδρομικό κέντρο βρίσκεται σε υψόμετρο 1850 μέτρων, απέχει 50 χιλιόμετρα από τα Ιωάννινα, 80 χλμ από τα Τρίκαλα και 215 χλμ από τη Θεσσαλονίκη και είναι ιδανικό φυσικά για ατέλειωτες καταβάσεις!

Διαθέτει πίστες για όλα τα επίπεδα σκιερ/ snowboarders και είναι διαθέσιμοι αναβατήρες μήκους 800 μέτρων, δύο ολοκαίνουργια συρόμενα 280 και 300 μέτρων, δύο baby lifts και δύο χιονοστρωτήρες.

Και για όσους αρκούνται στο να απολαμβάνουν τη χιονισμένη θέα, στο πετρόχτοστο σαλέ, που εκτίνεται σε δύο επίπεδα και διαθέτει δυο τζάκια, μπορείτε να απολαύσετε αχνιστά ροφήματα, ελαφριά σνακ και πίτες, ή τοπικό τσίπουρο με παραδοσιακούς μεζέδες μπροστά στην απεριόριστη θέα στις πίστες, τα Τζουμέρκα, το Μέτσοβο και τα Ζαγοροχώρια.

Στο χιονοδρομικό κέντρο θα βρείτε επίσης κατάστημα ενοικίασης σύγχρονου εξοπλισμού σκι και snowboard, έλκηθρα για τους μικρούς μας φίλους και σχολή εκμάθησης σκι.
Η πρόσβαση στο Anilio ski resort γίνεται μέσω της Eγνατίας οδού (έξοδος Ανήλιο-24ωρος αποχιονισμός), ενώ στην περιοχή υπάρχουν ξενοδοχείο 4* και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Για περισσότερες πληροφορίες

Αποστάσεις
(Πρόσβαση μέσω Εγνατίας Οδού - έξοδος Ανήλιο -24ωρος αποχιονισμός)
Μέτσοβο: 6 χλμ
Ιωάννινα :50 χλμ.
Τρίκαλα : 80 χλμ.
Θεσσαλονίκη: 215 χλμ.
Αθήνα : 414 χλμ.

Πηγή: snowradio.blogspot.gr