Έκθεση του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών - MARATHON EXPO 2013

Έκθεση του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών - MARATHON EXPO 2013

Οκτώβριος 27, 2013 - 11:36
Date: 
08/11/2013

Η MARATHON EXPO είναι το ετήσιο σταθερό ραντεβού της δρομικής κοινότητας της Ελλάδας αλλά και της διεθνούς δρομικής κοινότητας, όπου όλοι οι επισκέπτες του Μαραθωνίου Αθηνών, έχουν την ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν όλες τις νέες καινοτομίες και προϊόντα που αφορούν στην ένδυση, στην υπόδυση, στην ευεξία, στην υγεία, στον τουρισμό και στη διευκόλυνση τέλεσης της αγαπημένης τους ασχολίας που δεν είναι άλλη από τον αθλητισμό και το τρέξιμο!

Μετά από πέντε συνεχόμενες χρονιές επιτυχημένης διεξαγωγής και θεαματικής ανταπόκρισης από το κοινό, η Έκθεση του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών MARATHON EXPO 2013 θα διεξαχθεί και φέτος στο Tae Kwon Do Π. Φαλήρου στις 7, 8 και 9 Νοεμβρίου με θεματικές ενότητες τον Αθλητισμό, τον Τουρισμό και την Υγεία.

Παράλληλα με τη Έκθεση θα λειτουργήσει και το Κέντρο Εγγραφών του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, από όπου οι συμμετέχοντες δρομείς θα μπορούν να παραλάβουν τα πακέτα συμμετοχής τους και να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις πριν τον αγώνα.
Το σημαντικό αυτό γεγονός και φέτος θα παρουσιαστεί ανανεωμένο, προχωρώντας το επίπεδο της οργάνωσης του ένα βήμα παραπάνω στη συνείδηση του Ελληνικού και διεθνούς δρομικού κινήματος.