Αγώνες στο Άλσος Συγγρού για φιλανθρωπικό σκοπό

Αγώνες στο Άλσος Συγγρού για φιλανθρωπικό σκοπό

Μάρτιος 17, 2012 - 13:30

Δηλώστε συμμετοχή στον φιλανθρωπικό αγώνα που διοργανώνει φέτος η Βρετανική Πρεσβεία στο πλαίσιο του Sport Relief και δραστηριοποιηθείτε για καλό σκοπό, την Κυριακή 18 Μαρτίου στον Άλσος Συγγρού στο Μαρούσι.
Φέτος θα τρέξουμε για να μαζέψουμε χρήματα για το Χαμόγελο του Παιδιού, χαρίζοντας χαμόγελα στα παιδιά του οργανισμού.

 

Φορέστε λοιπόν τα αθλητικά σας και ελάτε για ένα χαλαρό περπάτημα ή τρέξιμο στη διαδρομή του ενός μιλίου (1.61 χμ) ή, αν είστε αθλητικός τύπος, δοκιμάστε τη διαδρομή των 3 μιλίων (4,82 χμ). 
Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητη μόνο η προσωπική σας δωρεά απευθείας στον κουμπαρά του Χαμόγελου του Παιδιού που θα βρίσκεται στο χώρο, με ποσό της επιλογής σας.

Επίσημη ώρα έναρξης είναι 10 πμ , αλλά θα σας περιμένουμε ως τις 2μμ

Το Sport Relief είναι μία φιλανθρωπική δράση που πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια στα πλαίσια του Comic Relief, μιας μη κυβερνητικής οργάνωσης πολύ γνωστής στη Βρετανία που δραστηριοποιείται εδώ και 35 χρόνια.

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι συμμετέχουν στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου που διοργανώνεται σε όλη τη Βρετανία, τρέχοντας ή περπατώντας  1, 3, ή 6 μίλια. 
Τα χρήματα που συγκεντρώνονται από το Comic Relief, δίνονται για να βοηθήσουν στην βελτίωση της ζωής συνανθρώπων μας στη Βρετανία και σε ολόκληρο τον κόσμο!

Πηγή: kifissia24.gr