2ος Στύμφαλος Αθλος - 6ος Άθλος του Ηρακλή

2ος Στύμφαλος Αθλος - 6ος Άθλος του Ηρακλή

Οκτώβριος 24, 2013 - 12:36
Date: 
27/10/2013

Την Κυριακη 27 Οκτωβρίου ολοι οι δρομοι οδηγουν στην ορεινη Κορινθια και συγκεκριμενα στη λιμνη Στυμφαλια! Ο αθλητικος ομιλος ''Ευχιδας'' διοργανωνει τον ομωνυμο,καθιερωμενο, αγωνα δρομου με ποδηλατο.

ΓΥΡΟΣ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ ΛΙΜΝΗΣ  ΑΣΦΑΛΤΙΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 25 ΧΛΜ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 - ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΩΡΑ 10.30

Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με τρεχούμενα νερά και 800 μ. υψόμετρο και το Μουσείο Περιβάλλοντος να δεσπόζει με θέα τη λίμνη, ο επισκέπτης-αθλητής μαγεύεται από το θέαμα που αντικρίζει.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ. Οι αθλητές θα τρέξουν περιμερικά της λίμνης , σε ασφάλτινη διαδρομή, η οποία δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες, αφού είναι σχεδόν επίπεδη. Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν 5 σταθμοί με νερά.

ΕΠΑΘΛΑ Στους τρεις πρώτους και στις τρεις πρώτες, θα απονεμηθεί κύπελλο, ενώ σε όλους τουυς αθλητές θα απονεμηθεί μετάλλιο και δίπλωμα. Επιπλέον οι αθλητές θα πάρουν δώρα και φρούτα από την περιοχή. Μετά τον αγώνα, θα υπάρχει ψητή γουρουνοπούλα για όλους δωρεαν τοπικό έδεσμα της περιοχής.

Προσκαλούμε όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν στην διεξαγωγή του αγώνα , με οποιοδήποτε τρόπο. (χορηγοί, εθελοντές, συνεργάτες)

Με την επίσκεψή σας στην Στυμφαλία λίμνη και στον αγώνα, εκτός από το Μουσείο περιβάλλοντος , θα γνωρίσετε την φιλοξενία των ντόπιων, μέσα από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή με καταπληκτικά αγροτικά προιόντα, και υπηρεσίες σε γεύση και τιμές!

πηγή: http://www.argonafplia.gr

ΣΤΥΜΦΑΛΟΣ ΑΘΛΟΣ