2ο Kitesurf Festival στο Μεσολόγγι

2ο Kitesurf Festival στο Μεσολόγγι

Ιούλιος 24, 2017 - 13:36
Date: 
30/07/2017

Η ομάδα West Coast Kitesurf σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου προκηρύσσουν και συνδιοργανώνουν, το 2o Kitesurf Festival στις 29 και 30 Ιουλίου στην παραλία Διόνι Κατοχής στο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ θα γίνουν άτυποι αγώνες freestyle show/speed race/Big air (Σάββατο και Κυριακή αντίστοιχα) αέρα επιτρέποντος. Στόχος του Φεστιβάλ που εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο σε ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα της περιοχής μας με σημαντική επισκεψιμότητα είναι να γιορτάσουμε αυτό το μοναδικό άθλημα σε μια ιδιαίτερης ομορφιάς περιοχή και προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για την ανάπτυξη του αθλήματος της αετοσανίδος/kitesurf.

Θα είναι και μία ευκαιρία για τους επαγγελματίες του χώρου να διοργανώσουν μια μίνι έκθεση με νέα προϊόντα και θα υπάρχει και δοκιμή Demo νέων αετών και σανίδων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στο [email protected] ή στο group μας στο facebook West Coast Kitesurf Team

Στο Φεστιβάλ θα γίνουν παράλληλες δραστηριότητες όπως SUP και Kayak , αλλά και προπόνηση επί ξηράς με τις εξαιρετικές Μπαλαλά Σοφία και Χριστίνα Πρασσά. Παράλληλα Djs παίξουν μουσική για ένα τρελό beach πάρτυ επί της παραλίας. Πλούσια δώρα με κλήρωση περιμένουν τους αθλητές και το κοινό που θα μας τιμήσει με την παρουσία τους. Σας περιμένουμε όλους στην Δυτική Ακτή. Οι εγγραφές θα αρχίσουν το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι μέχρι στις 4 το απόγευμα. Με την εγγραφή θα δίνεται και ένα μπλουζάκι συμμετοχής στους αγώνες που θα διεξαχθούν. Το φεστιβάλ είναι ανοικτό σε όλες τις κατηγορίες, ηλικίες (ενηλίκων)
Προϋπόθεση συμμετοχής είναι: – οι ημεδαποί και αλλοδαποί, θα πρέπει να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι είναι υγιείς, γνωρίζουν κολύμβηση και αγωνίζονται με δική τους ευθύνη. Η διαδρομή θα σημανθεί με σημαδούρες και θα υπάρχουν σκάφη με επόπτες στην διαδρομή του race. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα της όποιας τροποποίησης του προγράμματος ανάλογα τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν.

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οιδιοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα υγείας και με περιστατικά που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Για την ασφάλεια των αθλητών θα υπάρχει γιατρός και οι αγωνιζόμενοι θα επιβλέπονται από εθελοντική ομάδα διάσωσης. Θα υπάρχει προσφορά νερού και ισοτονικών ποτών.

από το sinidisi.gr