1ο Frulite On The Go Freestyle snowboard camp

1ο Frulite On The Go Freestyle snowboard camp

Μάρτιος 06, 2013 - 22:22

Το πρώτο Frulite On The Go Freestyle snowboard camp το οποίο διεξήχθη στις 23 & 24 Φεβρουαρίου στο Frulite On The Go fun park του Χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, ολοκληρώθηκε!!!

To κέφι και η όρεξη για jumps και training δεν έλειψε ούτε λεπτό και όλοι πέρασαν τέλεια!!

Για όλα αυτά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αλεξ, τον George και τον Κωστή (Fun bag team) για την πολύτιμη βοήθεια στο στήσιμο του πάρκου και την οργάνωση  του camp.
Ένα ακόμη πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους instructors Μπελλώνια Σπύρο, Ουζούνη Γιώργο, Αθανασόπουλο Σταύρο, Face (Βασιλειάδης), Δαυίδ Αντώνης και Fun Bag team, οι οποίοι πραγματικά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και βοήθησαν τους συμμετέχοντες να ανέβουν επίπεδο!!!

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως πάει στους συμμετέχοντες  για τον απίστευτο ενθουσιασμό τους και τη διάθεσή να ξεπέρασουν τον εαυτό τους τήρώντας πάντα τις οδηγίες ασφαλείας των instructors. Η βελτίωση που είχαν όλοι οι εκπαιδευόμενοι, όσο πέρναγε η ώρα, ήταν πραγματικά ορατή σε κάθε προσπάθεια τους στα kicks.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό (από τα εκδοτήρια μέχρι τους ratrakάδες) του Χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων και το κύριο Βαζαίο Θύμιο ιδιαιτέρως, για τη βοήθεια τους, οι οποίοι με τη προσπάθεια που κάνουν, έχουν καταφέρει να μεταμορφώσουν και να κάνουν το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων το καλύτερο στην Ελλάδα.

Από το thegreatboarders.gr