Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΕNDURO 2013

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΕNDURO 2013

Φεβρουάριος 20, 2013 - 17:36

H Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων υπό την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ΑΜΟΤΟΕ, διοργανώνει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου αγώνα ΕNDURO στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων, ο οποίος προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελλάδας 2013 και στο Κύπελλο Νοτίου Ελλάδας.

Ο Αγώνας διεξάγεται κυρίως σε δασικούς και αγροτικούς δρόμους αλλά και δασικά μονοπάτια με έντονες εδαφικές εναλλαγές και ποικιλόμορφη σύσταση τερέν. Η εκκίνηση, ο τερματισμός, το Ρark ferme, ο τεχνικός έλεγχος και η απονομή του αγώνα ENDURO θα γίνει την ίδια μέρα στο χώρο της Κεντρικής Πλατείας Μεγάρων. Τα οχήματα των ομάδων, θα στηθούν στο parking του ΟΣΕ πίσω από την Κεντρική Πλατεία από το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου το πρωί, ενώ ο αγώνας θα εκκινήσει & θα τερματίσει εμπρός από την Κεντρική Πλατεία Μεγάρων. Η διαδρομή του αγώνα είναι σχήματος εννέα, συνολικού μήκους 170 χλμ για το Πρωτάθλημα και 96 χλμ για το Κύπελλο, ο κύκλος του αγώνα θα γίνει 3 και 2 φορές αντίστοιχα και περιέχει 2 ειδικές διαδρομές.

Η πρώτη ειδική τύπου ENDURO TEST μήκους 3 χλμ βρίσκεται στην τοποθεσία ΤΟΥΤΟΥΛΗΣ και προσεγγίζεται απ τους θεατές ακολουθώντας το δρόμο από Μέγαρα προς Αλεποχώρι επάνω στον κεντρικό δρόμο και αριστερά μας στο 12χλμ. Η δεύτερη ειδική τύπου MOTOCROSS μήκους 4 χλμ βρίσκεται στον δρόμο από Μέγαρα προς Αλεποχώρι και στα 15 χλμ έπη του κεντρικού δρόμου και αριστερά μας ακλουθώντας έναν χωματόδρομο 350 μέτρων θα υπάρχουν και σχετικές πινακίδες οι οποίες θα μας κατευθύνουν προ τοις εδικές διαδρομές. Η ΛΕ. Μ. Μ. και τα μέλη της φροντίζουν για την άψογη διοργάνωση του όλου εγχειρήματος με την βοήθεια των επαγγελματιών του χώρου και της πόλης και του Δήμου Μεγάρων. Η παρακολούθησή του είναι δωρεάν και η ΛΕ. Μ. Μ. μας προσκαλεί όλους για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.

Τηλ. Επικοινωνίας με τη διοργάνωση: 6977837790 και 6945387792

Από το redbull.com