Ο πρώτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Slalom 2017 στο Δρέπανο Αχαΐας

Ο πρώτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Slalom 2017 στο Δρέπανο Αχαΐας

Μάιος 03, 2017 - 10:16

Το windsurf είναι ένα άθλημα που προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις και εντυπωσιακό θέαμα, όχι μόνο στους αθλητές, αλλά και στο κοινό που έχει την τύχη να παρακολουθεί κάποιον αγώνα.

Ανάμεσα άμεσα στις κατηγορίες που χωρίζεται το windsurfing, εντάσσεται και η κατηγορία Slalom (αγωνιστική κατηγορία) όπου οι αθλητές στοχεύουν σε μεγάλες ταχύτητες και στροφές σε οριοθετημένο στίβο.

Όσοι βρεθούν το 3ήμερο της Πρωτομαγιάς στο Δρέπανο Αχαΐας, θα έχουν την χαρά να παρακολουθήσουν από κοντά έναν τέτοιο αγώνα Ιστιοσανίδας, της κατηγορίας FUN SLALOM, αφού θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος από τους 4 αγώνες, της σειράς HSSWA SLALOM TOUR 2017 με μεγάλο χορηγό το Frulite OnTheGo.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 29/4 στις 09:30 με εγγραφές των αθλητών. Η πρώτη πιθανή εκκίνηση των αγώνων θα δοθεί περίπου στις 12:00 και θα ολοκληρωθούν γύρω στις 19:00. Οι ιστιοδρομίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες δύο ημέρες, ενώ το 3ήμερο θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 1/5 με απονομές στις 18:00 δώρα για τους νικητές.

Σε όλη την διάρκεια του 3ημέρου, το Frulite OnTheGo θα βρίσκεται μέσα στη δράση του, προσφέροντας στους αθλητές ενέργεια με φυσικό τρόπο για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να ξεπεράσουν τα όριά τους με επιδόσεις πέρα από τις προσδοκίες τους.

Ο αγώνας είναι μια διοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Πατρών (ΝΟΠ) σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ιστιοσανίδας Ταχύτητας και Σλάλομ (HSSWA) και την υποστήριξη του WBSF (Water Board Sports Festival).

Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους  να παρευρεθείτε και να δείτε από κοντά το εντυπωσιακό θέαμα που προσφέρουν οι αγώνες SLALOM αλλά και τις αξιέπαινες προσπάθειες των αθλητών.