ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΣΤΟ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΣΤΟ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ

Μάρτιος 22, 2017 - 15:21
Date: 
24/03/2017

Oι κορυφαίοι Έλληνες χιονοδρόμοι αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν τον τίτλο του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και του Κυπελλούχου Ελλάδας

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το Vorras Cup, στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμάκτσαλαν, από την Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων,τον Σύλλογο Χιονοδρόμων Ορειβατών Έσπερος Καλαμαριάς, και τον ‘Ομιλο Χιονοδρόμων Εδέσσης. Το πρωτάθλημα τα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 26 Μαρτίου.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οι κορυφαίοι Έλληνες χιονοδρόμοι αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν τον τίτλο του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και του Κυπελλούχου Ελλάδας στα αγωνίσματα του αλπικού σκι και να προσφέρουν εξαιρετικό θέαμά στους φανατικούς λάτρεις του σπορ ρίχνοντας αυλαία στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο αγώνας είναι παραλληλα και Διεθνής υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκι (FIS) με συμμετοχή αθλητών και ομάδων από το εξωτερικό.

Η στέψη των πρωταθλητών θα γίνει το Σάββατο 20:00μμ το βράδυ στην Πλατεία του Παλιού Άγιου Αθανασίου σε μια εκδήλωση με πολλά happening από τους διοργανωτές και live κλήρωση για το αγώνισμα του Παραλλήλου Ομαδικού Αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή.

Πηγή: voria.gr