Ταξίδι με pack-rafting και ποδηλασία βουνού στο Altai της Μογγολίας

Ταξίδι με pack-rafting και ποδηλασία βουνού στο Altai της Μογγολίας

Δεκέμβριος 13, 2016 - 10:56

Αν θέλετε να ζήσετε μια πραγματική περιπέτεια, τότε ο Joey Schusler είναι ο άνθρωπος σας. Τρεις παιδικοί φίλοι αποφάσισαν να κάνουν κάτι που δεν είχανε ξανακάνει. Θέλησαν να συνδυάσουν την περιπέτεια της ποδηλασίας βουνού και το pack-rafting σε μια εξόρμηση προς το άγνωστο χωρίς εξωτερική υποστήριξη.

Καθώς μέχρι στιγμής δεν είχανε δοκιμάσει το pack-rafting με τα ποδήλατα βουνού, τους φάνηκε εκπληκτική ιδέα το ταξίδι σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη για να το δοκιμάσουν. To Altai της Μογγολίας είναι ένα απομακρυσμένο από τον πολιτισμό σύμπλεγμα παγετώνων, οι οποίοι όταν λιώνουν δημιουργούν απίστευτα μεγάλα ποτάμια λάσπης.

Μοναδικοί κάτοικοι της περιοχής είναι κάποιοι νομάδες, οι οποίοι ζούν πολύ παραδοσιακά βασιζόμενοι στο κυνήγι με την βοήθεια χρυσών αετών. 12 ημέρες την άγρια φύση, ποδηλατώντας περάσματα τα οποία πιθανό να μην ξαναποδηλατηθούν, πολεμώντας τα αγριεμένα νερά και ακόμη πόσα που δεν χωράνε στο βίντεο. Πρόκειται για μια περιπέτεια που δεν θα ξεχάσουν σύντομα.

Ας ταξιδέψουμε στα μαγικά αυτά μέρη με το παρακάτω βίντεο.

Flashes of the Altai