Αεροπλάνο περνά ξυστά από αλεξιπτωτιστές! (video)

Αεροπλάνο περνά ξυστά από αλεξιπτωτιστές! (video)

Φεβρουάριος 10, 2015 - 12:24

Το να πέσεις με το αλεξίπτωτο χρειάζεται μια γερή δόση θάρρους και άγνοιας του κινδύνου. Στην περίπτωση δυο αλεξιπτωτιστών, στην Ταϊλάνδη, χρειάστηκε και η επέμβαση της τύχης. 

Ο Φόρεστ Πούλμαν είναι ένας έμπειρος εκπαιδευτής πτώσεων με αλεξίπτωτο. Εχει κάνει άπειρες πτώσεις αλλά καμία δεν τον είχε προετοιμάσει για την περιπέτεια που θα ζούσε, σε ένα πρόσφατο άλμα του. Είχε ετοιμαστεί για την ελεύθερη πτώση του μαζί με μια ενθουσιασμένη τουρίστρια και έκαναν το άλμα τους από την πόρτα του μικρού αεροπλάνου. Ολα πήγαιναν σύμφωνα με το σχέδιο, ώσπου... ξαφνικά συνέβη κάτι το αναπάντεχο. 

Ενώ η τουρίστρια, «μεθυσμένη» από την αδρεναλίνη,  κουνούσε ενθουσιασμένη τα χέρια της, ο Φόρεστ παρατήρησε ότι το αεροπλάνο από το όποιο είχαν πέσει κατευθυνόταν προς το μέρος τους. « Ο πιλότος άλλαξε την κατεύθυνση του αεροπλάνου κατά 180 μοίρες και ερχόταν κατευθείαν πάνω μας. Το φτερό του αεροπλάνου έξυσε τον σάκο με το αλεξίπτωτο και, για λίγα εκατοστά, θα μας εκσφενδόνιζε πάνω στον έλικα του». Ευτυχώς, ο Φόρεστ κράτησε την ψυχραιμία του και οι δύο αλεξιπτωτιστές γλύτωσαν από βέβαιο θάνατο και προσγειώθηκαν ομαλά.

Πηγή: iefimerida.gr

Moment skydive plane almost smashes into instructor and passenger