Το 3ο kitesurf festival στο Δρέπανο Αχαΐας

Το 3ο kitesurf festival στο Δρέπανο Αχαΐας

Μάιος 31, 2014 - 19:12
Date: 
12/07/2014

Με την τρίτη πράξη, μετά το 2011 και 2012, το «kitesurf festival» επανέρχεται στο Δρέπανο, δριμύτερο και μεγαλύτερο γεμάτο αγώνες επίδειξης, θέαμα, πολλές θαλάσσιες δραστηριότητες για αθλητές και επισκέπτες! Φέτος, 12 και 13 Ιουλίου και για πρώτη φορά, εκτός από τους αθλητικές αγώνες, μεγάλη έμφαση θα δοθεί στον κόσμο που δεν έχει καμία σχέση τόσο με το kitesurf όσο με τα υπόλοιπα θαλάσσια αθλήματα σανίδας.

Εκπαιδευτές και αθλητές θα βρίσκονται εκεί για να υποδεχτούν τους επισκέπτες του φεστιβάλ και να τους παρουσιάσουν τα αθλήματα του Kitesurf, του windsurf και του SUP (Stand Up Paddle Board) ενώ παράλληλα θα υπάρχει και διαθέσιμος εξοπλισμός για το κοινό για να δοκιμάσει αυτά τα υπέροχα αθλήματα! Φυσικά δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις, διαγωνισμοί για όλο τον κόσμο που θα έρθει στο φεστιβάλ, ενώ dj sets θα συνοδεύουν και τις δύο μέρες του festival!
Τη διοργάνωση έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο Διενέργειας Αθλήματος Αετοσανίδας (kitesurf) Ακρωτηρίου Δρεπάνου «Cape Drepano» που για ακόμα μια φορά, με αυτή τη διοργάνωση αναδεικνύει και στηρίζει ένα πανευρωπαϊκό ναυταθλητικό προορισμό για τα θαλάσσια board sports, δηλαδή το Δρέπανο Αχαΐας.
από το pelop.gr