Είστε λάτρης των extreme sports και του outdoor; weendy έχετε;

Είστε λάτρης των extreme sports και του outdoor; weendy έχετε;

Σεπτέμβριος 06, 2013 - 13:26

San Francisco, California, USA — September 6, 2013: Το Weendy είναι μια community-based εφαρμογή, η οποία έχει ως σκοπό να ενημερώνει τους χρήστες σε πραγματικό χρόνο για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο μέρος που τους ενδιαφέρει. Αυτή τη στιγμή είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο community-based δίκτυο καιρικών συνθηκών στον κόσμο.

Ξεφεύγοντας από το παραδοσιακό και κατά πολλούς τρόπους ελλιπές μοντέλο των καθαρά computer-generated προβλέψεων και των σταθερών σταθμών αναμετάδοσης καιρικών συνθηκών, η κινητή εφαρμογή Weendy αξιοποιεί τη δύναμη των ανθρώπων, συνδέοντας αυτούς που είναι «εν γνώσει» (δηλαδή στην παραλία ή κάποιο άλλο σημείο ενδιαφέροντος), με αυτούς που δεν είναι στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά θέλουν να ξέρουν τι συμβαίνει εκεί. Αν αναζητάτε να μάθετε *ακριβώς* τι καιρό κάνει, καλύτερα να μιλήσετε με κάποιον που βρίσκεται στο σημείο που σας ενδιαφέρει, έτσι δεν είναι;

Σχεδιασμένο για να κάνει ακριβώς αυτό, το Weendy συγκεντρώνει έμπειρους windsurfers, kiteboarders, surfers, SUPers, skiers, snowboarders, paragliders, scuba divers και άλλους, σε όλο τον κόσμο, συνδέοντας τους με μια επαναστατική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, καθιστώντας την εφαρμογή το πρώτο “ανθρωπίνως - δημιουργούμενο” παγκόσμιο χάρτη για τις καιρικές συνθήκες, για τους λάτρεις των σπορ εξωτερικού χώρου. Ποστάροντας φωτογραφίες, βίντεο και σχόλια, δεκάδες χιλιάδες χρήστες συν-δημιουργούν και έχουν πρόσβαση στη δυναμική βάση αξιόπιστων,  real-time ενημερώσεων που αφορούν τον καιρό.

Εξαιρετικά ακριβής και εύκολη στη χρήση, η εφαρμογή έχει καινοτόμα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να ζητήσει κάποιος ενημέρωση για τις συνθήκες σε κάποια τοποθεσία που τον ενδιαφέρει, να δηλώσει που θα πάει να απολαύσει το αγαπημένο του σπορ, αλλά και να δει που βρίσκονται οι υπόλοιποι, ώστε να μπορεί να συνδεθεί με την τοπική κοινωνία ενώ ταξιδεύει ή επισκέπτεται μια νέα τοποθεσία. Η εφαρμογή διαθέτει επιπλέον real time reports για το χιόνι, αναζήτηση με hashtag, προφίλ των πιο active χρηστών σε κάθε τοποθεσία, ενσωματωμένο news feed, δυνατότητα φιλτραρίσματος ανά δραστηριότητα (άνεμος, κύμα, χιόνι), αλλά και τη δυνατότητα να συνδεθεί κανείς με τους φίλους του στο facebook.

Με το Weendy, μπορεί κανείς να ακολουθήσει τις ενημερώσεις των φίλων αλλά και των έμπειρων χρηστών τις εφαρμογής, να γνωρίσει καινούργιους ανθρώπους, να βοηθήσει τους άλλους να αποκρυπτογραφήσουν τις συνθήκες σε πραγματικό χρόνο, να μειώσει τις πιθανότητες του να φτάσει στην παραλία μόνο για να διαπιστώσει πως οι συνθήκες είναι διαφορετικές από αυτές που περίμενε, και πολλά άλλα.

Σχεδιασμένο για συσκευές iOS και Android, το Weendy είναι εντελώς δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το Weendy.com ή να επικοινωνήσετε με την Εύη Τσαπέ.