Χιονοδροµικό Κέντρο Βασιλίτσας: Ενοικιάστε έναν πλήρη εξοπλισµό σκι/snowboard για δύο άτοµα στην τιµή του ενός

Χιονοδροµικό Κέντρο Βασιλίτσας: Ενοικιάστε έναν πλήρη εξοπλισµό σκι/snowboard για δύο άτοµα στην τιµή του ενός

Δεκέμβριος 12, 2012 - 11:19

Μέσα σε ένα µαγευτικό περιβάλλον στο βορειοδυτικό τµήµα του νοµού Γρεβενών, σε απόσταση 42 χλµ. από την πρωτεύουσα του νοµού, εντοπίζεται το Χιονοδροµικό Κέντρο Βασιλίτσας. Η χειµερινή σεζόν ξεκινάει εντός ολίγου και η Alpine Zone, σας καλεί να το «γιορτάσετε» µε µια εκπληκτική προσφορά!

Ξενοδοχεία  που προσφέρουν 20% έκπτωση σε όσους κάνουν χρήση της προσφοράς είναι τα: Πίνδος Παλλάς (Βασιλίτσα, τηλ. 24620 25190,www.pindospalace.gr) και Casa la Mundi (τηλ. 24620 25 555-8, www.casalamundi.gr)

 

Οι αναγνώστες του ICONS Travellers έχουν την αποκλειστική ευκαιρία να ενοικιάσουν έναν πλήρη εξοπλισµό για δύο άτοµα στην τιµή του ενός. Πιο συγκεκριµένα νοικιάζοντας ένα πλήρες σετ σκι (€15) ή snowboard (€20) το δεύτερο άτοµο µπορεί να το ενοικιάσει ΔΩΡΕΑΝ! Eπιπλέον µπορείτε να επωφεληθείτε από εκπτώσεις και σε άλλες παροχές της Alpine Zone όπως ski service, πωλήσεις εξοπλισµού και µαθήµατα µε έκπτωση 15-30%. Η προσφορά τίθεται σε ισχύ µε την κυκλοφορία του περιοδικού και οι αναγνώστες µπορούν να κάνουν χρήση του κουπονιού µέχρι το τέλος της χειµερινής περιόδου, προσκοµίζοντάς το στη σχολή, στο επάνω πάρκιγκ του χιονοδροµικού. Η προσφορά ισχύει καθηµερινά, µε εξαίρεση εορτές και αργίες.

(Χρυσοστόµου Σµύρνης 1, Ιωάννινα, τηλ: 26510 23222, κιν. 6974 659999, www.alpinezone.gr)

Αρκεί να αγοράσετε το ΝΕΟ Travellers Icons που κυκλοφορεί!

Πηγή: travelstyle.gr