Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου λειτουργεί το σαλέ μας-Φυγή στο βουνό με φόντο το λευκό τοπίο του Χελμού

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου λειτουργεί το σαλέ μας-Φυγή στο βουνό με φόντο το λευκό τοπίο του Χελμού

Δεκέμβριος 16, 2014 - 16:32

Ελάτε λοιπόν να σας προσφέρουμε γευστικά ροφήματα, ζεστή σοκολάτα, καφέ, τσάι, ζεστό κρασί Gluhweien (Γιορτινό) και ρακόμελο, να σας γλυκάνουμε και να σας χαλαρώσουμε μετά τη μοναδική βόλτα που θα απολαύσετε στο βουνό! 

Σχετικά με τη χιονόπτωση και σε όσους περιμένετε να ανυπομονησία να απολαύσετε χιόνι στον Χελμό, σας ενημερώνουμε ότι για την ώρα υπάρχει χιόνι μέχρι τη μέση του βουνού αλλα ελπίζουμε με την αυριανή χιονόπτωση να έχουμε αρκετό χιόνι για παιχνίδι και μέχρι το ύψος του parking. Δεν είναι όμως επαρκές για χιονοδρομία ακόμη.
Να υπενθυμίσουμε ότι το σαλέ του ΧΚΚ είναι χτισμένο εξ’ ολοκλήρου από Φινλανδικούς κορμού. Το επιβλητικό κτίριο προσφέρει μια ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα με θέα τη μυθική Στύγα. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1750 μέτρα δίπλα από το parking του ΧΚΚ. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 1997 και τελείωσε το 1998.
Στο χώρο του Chalet μπορείτε να απολαύσετε ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα και να το συνοδεύσετε με παραδοσιακά χειροποίητα γλυκά Καλαβρύτων, κ.ά. Για ένα ελαφρύ γεύμα μπορείτε να επιλέξετε παραδοσιακή τυρόπιτα Καλαβρύτων (Γρι-Γρι), διαφόρων ειδών σφολιατοειδή ή μία από τις σαλάτες μας. Θα βρείτε επίσης ζεστά πιάτα βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές και χειροποίητα παραδοσιακά προϊόντα που ανανεώνονται εποχικά.
Επιπλέον οι επισκέπτες του chalet έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν, στα περίπτερα που λειτουργούν εντός του χώρου, παραδοσιακά προϊόντα της ευρύτερης περιοχής της Αχαΐας καθώς και αναμνηστικά που αποτυπώνουν την επίσκεψή τους στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ:

http://kalavrita-ski.gr/index.php/events/chalet