TheGreatBoarders 2013… (fresh and revamped)

TheGreatBoarders 2013… (fresh and revamped)

Φεβρουάριος 08, 2013 - 10:57

Τι είναι οι “TheGreatBoarders”?

Με μια φράση, οι TheGreatBoarders είναι μια κοινότητα που ασχολείται με τα board sports, είναι μια κοινότητα που  ασχολείται με το windsurf, το skate, το snowboard καθώς και με παρόμοια action αθλήματα που έχουν κοινό στοιχείο… τη σανίδα…  

Το Frulite OnTheGo, ως ο μοναδικός φυσικός ενεργειακός χυμός στην Ελληνική αγορά, δημιούργησε την ομάδα των TheGreatBoarders για να στηρίξει τον αθλητισμό και όσους τον αγαπούν!

Έτσι ξεκίνησε να παρέχει στις κοινότητες των αθλημάτων αυτά που πραγματικά έχουν ανάγκη. Μεγάλα events, υποστήριξη στους αθλητές, και προβολή των αθλημάτων αυτών στον ελληνικό χώρο. Πάντα με διακριτικότητα και αγάπη τόσο για αυτά τα αθλήματα, όσο και για όλους αυτούς που ασχολούνται με αυτά.
Η ομάδα των TheGreatBoarders ανέλαβε να ανακαλύψει τις κοινότητες αυτών των αθλημάτων και μαζί τους να δημιουργήσει «πράγματα» στο χώρο των action board sports. Εκείνοι μας μετέφεραν τη γνώση τους, την εμπειρία τους, μας είπαν τους προβληματισμούς τους και εμείς κάναμε πράξη τις ιδέες και τα οράματά τους.

Το 2010 όταν πρωτοξεκίνησε το project, η ιδέα ήταν να δημιουργηθούν events για αυτά τα αθλήματα ώστε όλοι οι αθλητές να λάβουν μέρος σε αυτά. Τα events έγιναν και υπήρξε πολύ μεγάλη συμμετοχή.

Το 2011, τα event ξαναέγιναν, με περισσότερες αθλητές, περισσότερες ημέρες εκδηλώσεων, μεγαλύτερα έπαθλα, περισσότερους θεατές… και είχαν επίσης μεγάλη επιτυχία και αποδοχή από τις κοινότητες.

Το 2012, υπήρξε μια μεγάλη διαπίστωση. Στα δύο χρόνια που πέρασαν οι TheGreatBoarders απέκτησαν πολλούς φίλους, οπαδούς, συνεργάτες… άρχισαν να χτίζουν την κοινότητα τους. Έτσι λοιπόν οι ΤheGreatBoarders βρήκαν το σπίτι τους στο thegreatboarders.gr.

Φέτος το «σπίτι» το ανακαινίσαμε. Είναι, “fresh and revamped” και θα γίνει χαμός!!!

(περισσότερα στο video)

youtube://v/yWd0wMd10EE