Θαλάσσιο Σκι:Θέαμα και επιδόσεις στο Κύπελλο "Νικόλ Βερυκίου"

Θαλάσσιο Σκι:Θέαμα και επιδόσεις στο Κύπελλο "Νικόλ Βερυκίου"

Ιούλιος 25, 2012 - 15:48

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22 Ιουλίου στη λίμνη του Καιαφα στη Ζαχάρω το Κύπελλο "Νικόλ Βερυκίου", ο καθιερωμένος αγώνας θαλασσίου σκι που οι αγωνιζόμενοι παίρνουν μέρος και στα 3 αθλήματα, το σλάλομ τις φιγούρες και το άλμα. Οι συνθήκες ήταν άριστες και η διοργάνωση έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές μας αλλά και σε κείνους από άλλα σωματεία να πραγματοποιήσουν τις καλύτερες τους επιδόσεις ή και να τις βελτιώσουν.

Ξεχώρισαν οι επιδόσεις της Ιόλης Δανιήλ (φωτό) που με 5 μπάλες στα 13 μ σκοινί  4080 β. φιγούρες και 17,80 μ άλμα εκτος από τη πρώτη θέση στη κατηγορία κορασίδων έδειξε πως βρίσκεται σε φόρμα που τις επιτρέπει να διεκδικήσει διάκριση στους πανευρωπαικούς αγώνες της Ολλανδίας στα τέλη του Αυγούστου μαζί με τον  Άρη Τεσουάρες με 1,5 μπάλες στα 13 μ σκοινί  3670 β.  και 17,5 μ άλμα,  την Αλεξάνδρα Πασχουμε 3/14,25 και 3280β. φιγούρες και την Αλκμήνη Παναγοπούλου με 1/13.

Η κατηγορία παίδων ανέδειξε ένα νεαρό αθλητή το Παύλο Ναθαναήλ, ο οποίος υπόσχεται πως τα επόμενα χρόνια θα διεκδικήσει επάξια μια θέση τριαθλητού αφού σε ηλικία μόλις 10 ετών  με επιδόσεις 4,5/55/18,25,στο σλάλομ, 1270β. φιγουρών και 11 μ άλμα έδειξε πως έχει τα απαραίτητα προσόντα.
Αξιοσημείωτη ήταν η αγωνιστκή παρουσία του Νικόλα Πλυτά με 7400 β. στις φιγούρες και του Γιάννη Ναθαναηλ   με 4,25/12 στο σλάλομ της Ναταλίας Πάσχου με 3080 β. στις φιγούρες.

Το κύπελλο "Νικόλ Βερυκίου" τίμησαν αγωνιστικά με τη παρουσία τους αθλητές άλλων σωματείων όπως  Φλώρα Λιάκου η Αγγελική Παπαδημητρίου ο Παναγιώτης Προυσαλέντης που με αξιοσημείωτες επιδόσεις ανέβασαν το επίπεδο του αγώνα. Δεν πέρασε απαρατήρητη βέβαια η παρουσία του παλαιού αθλητή του Ν.Ο.Β Φώτη Ντούλου που ταξίδεψε από τη Αμερική όπου ζει μόνιμα για να συμμετέχει στο αγώνα και να πραγματοποιήσει επίδοση 0,5/ 11,25 στο σλάλομ.

Ο αγώνας αυτός που παρά τις δυσκολίες του ολοκληρώθηκε, είχε σαν σκοπό την ανάδειξη νέων αθλητών που δυστυχώς αυτή τη περίοδο έχει μειωθεί σημαντικά. Έτσι σε πείσμα των καιρών ο Ν.Ο.Β απέδειξε πως συνεχίζει τη προσπάθεια του να προάγει τον αθλητισμό ακόμη και με στενά οικονομικά αφού με συστηματική δουλειά και στόχο πετυχαίνει να έχει αθλητές στις τάξεις του που τώρα δε φαίνονται αλλά θα πρωταγωνιστούν τα επόμενα χρόνια. Αυτό, το αποδεικνύουν η νεαροί αθλητές που όλοι τους ανεξαιρέτως έσπασαν τα προσωπικά τους ρεκόρ.
Τα αναλυτικά αποτελέσματα μπορείτε να δειτε ΕΔΩ

Πηγή: nov.gr