Τεχνολογία και extreme sports, 2012 η καλύτερη χρονιά [VIDEO]

Τεχνολογία και extreme sports, 2012 η καλύτερη χρονιά [VIDEO]

Μάρτιος 29, 2013 - 15:39

Τεχνολογία και extreme sports πάνε μαζί. Το απόλυτο δίδυμο συναντά την τρέλα και την τόλμη ανθρώπων από όλο τον κόσμο σε μοναδικές στιγμές. Χωρίς την τεχνολογία, σε όλα τα επίπεδα, τίποτα από αυτό που θα δείτε δεν θα ήταν εφικτό.
Χωρις τεχνολογια απο GoPro και YouTube τιποτα δεν θα ηταν εφικτο

Είναι η τεχνολογία που επιτρέπει να αγοράσουν την GoPro HERO 3 και να κινηματογραφήσουν τα πιο τρελά άλματα. Είναι η τεχνολογία του YouTube που επιτρέπει σε όλους εμάς να θαυμάζουμε τα όρια του ανθρώπινου είδους. Είναι τα υλικά που χρησιμοποιούνται για να φτιαχτούν τα καλύτερα σκοινιά και να στηθούν οι καλύτερες ράμπες.

ΔΕΣ: Τον λόγο που φτιάχτηκε το internet

Χωρίς την τρέλα των ανθρώπων των extreme sports και το θάρρος των μηχανικών να προσφέρουν τεχνολογία σε μικρότερο μέγεθος και χαμηλότερη τιμή, τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. Μπορεί σήμερα να θεωρούμε δεδομένο το YouTube αλλά για να λειτουργήσει κάτι τέτοιο σε όλο τον κόσμο για ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους τον μήνα, το Google ξοδεύει πολύ χρόνο – χρήμα – μυαλό για να το πετύχει.

Χωρίς την GoPro, τα smartphones, τις φθηνότερες μνήμες, τους SSD δίσκους, τα πανίσχυρα laptops τίποτα από όλα αυτά που θα δείτε στην συνέχεια δεν θα ήταν εφικτό. Η τεχνολογία όχι μόνο αλλάζει την ζωή αλλά την ωθεί και στο όριο. Για τους τολμηρούς των extreme sports τουλάχιστον.

Από το pestaola.gr

youtube://v/4Syo4-me64U