Σεμινάριο για την τεχνική και την ασφάλεια στην ελεύθερη κατάδυση

Σεμινάριο για την τεχνική και την ασφάλεια στην ελεύθερη κατάδυση

Νοέμβριος 06, 2012 - 15:24

Ο πολύ δραστήριος σύλλογος «Γλαύκος» διοργανώνει ένα ακόμα σεμινάριο διάρκειας δύο ημερών με εισηγητή τον εκπαιδευτή ελεύθερης κατάδυσης Βασίλη Γκαρούτσο.

Το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 20:00 στα γραφεία του συλλόγου, ενώ το πρακτικό θα γίνει είτε το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου είτε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίουσε τόπο και χρόνο που θα καθοριστούν την Τετάρτη αναλόγως των καιρικών συνθηκών.

Στο σεμινάριο πρόκειται να αναλυθεί η τεχνική της ελεύθερης κατάδυσης, η φυσιολογία των καταδύσεων, η σωστή πεδιλιά, οι αναπνοές, η χαλάρωση και γενικά θέματα που αφορούν την ασφάλεια στα οποία θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση. Στο πρακτικό μέρος οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες αναλόγως του επιπέδου και των δυνατοτήτων τους και στην κάθε μια θα υπάρχει εκπαιδευτής που θα διορθώνει τον καθένα ξεχωριστά με σκοπό τη βελτίωση της βουτιάς και της τεχνικής και της εξοικονόμησης ενέργειας ως επακόλουθο. Στα μέσα του θεωρητικού μέρους θα γίνει κλήρωση μεταξύ των παρευρισκομένων για 2 σχολεία ελεύθερης κατάδυσης με 50% έκπτωση στα δίδακτρα προσφορά του ομιλητή.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν για τα οικονομικώς εντάξει μέλη του συλλόγου, ενώ για τα μη μέλη είναι συνολικά 15 ευρώ.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 6971806794.