SANTORINI EXPERIENCE 2015

SANTORINI EXPERIENCE 2015

Απρίλιος 21, 2015 - 16:17
Date: 
01/05/2015

Η απόλυτη αθλητική εμπειρία έρχεται σε έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο, τη Σαντορίνη, στις 01-03 Μαΐου 2015!

Ο Δήμος Θήρας και o Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) σε συνεργασία με τον βραβευμένο Όμιλο της Active Media διοργανώνουν το «Santorini Experience» το οποίο περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως το τρέξιμο και η κολύμβηση. 

Λάτρεις του αθλητισμού θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν από κοντά τις μοναδικές διαδρομές που έχουν χαράξει οι διοργανωτές, σε ένα από τα ομορφότερα και πιο γραφικά νησιά της χώρας μας. Την Παρασκευή 1 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν μαθητικοί αγώνες τρεξίματος στην Περίσσα. Το Σάββατο 2 Μαΐου, θα διεξαχθεί κολυμβητικός αγώνας 1,5 μιλίου από το ηφαίστειο προς το παλιό λιμάνι, ενώ το πρόγραμμα του «Santorini Experience» θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 3 Μαΐου όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν, στο μαγικό μονοπάτι που ενώνει την Οία με τα Φηρά, τις διαδρομές των 21,1 χλμ. (ημιμαραθώνιος), 10 χλμ. και 5 χλμ.

Την γενική εποπτεία των κολυμβητικών αγώνων της διοργάνωσης που προωθεί τον αθλητικό τουρισμό, θα έχει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της κολύμβησης Νίκος Γέμελος, ενώ την τεχνική διεύθυνση του αγώνα έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Κουμάργιαλης, race director του XTERRA Greece. Το «Santorini Experience» θα λάβει την στήριξη κορυφαίων αθλητών με σπουδαίες επιδόσεις στα πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα κολύμβησης όπως οι Σπύρος Γιαννιώτης, Αντώνης Φωκαΐδης, Κέλλυ Αραούζου καιΔημήτρης Νέγρης.