PRO-RIDERS SHOW και ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ BEST TRICK στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

PRO-RIDERS SHOW και ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ BEST TRICK στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Μάρτιος 21, 2011 - 21:19

Με μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχή των  Riders από όλη την Ελλάδα ολοκληρώθηκε το PRO-RIDERS SHOW και ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ BEST TRICK που πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Μαρτίου 2011 στο SNOWPARK του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.

Νικητές στον διαγωνισμό του Σαββάτου αναδείχθηκαν οι Αλέξανδρος Παναγάκος, Βασίλης Παπαδόπουλος,  Μάρκος Καραμήτρος, Γιάννης Παναγάκος, Δημήτρης Παππάς, Ιάσωνας Γιαννόπουλος και Παναγιώτης Μαγκλάρας ενώ στον διαγωνισμό της Κυριακής νικητές ήταν οι Νίκος Αραβίδης, Δημήτρης Παππάς, Μάρκος Καραμήτρος, Θάνος Μικρούλης, Κων/νος Σώρρος, οι Μπουγιούκος και Σκούρας καθώς και η Πέλλα και η Έλενα.
Τα έπαθλα που  μοιράστηκαν οι νικητές ήταν 2 ετήσιες κάρτες για το Χ.Κ. Καλαβρύτων για τη χιονοδρομική περίοδο 2011-2012, 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα στα Καλάβρυτα σε Ξενοδοχεία (Hotel Filoxenia, Chalet Azanias), μεγάλα δώρα από εταιρείες και καταστήματα ειδών Ski-Snowboard: Loop, G-Slalom House, Sessions, 50-50, Billabong, Eastpack. 

Την κριτική  επιτροπή αποτέλεσαν γνωστοί riders όπως οι Γιάννης Χρυσανθόπουλος, Κων/νος Βασιλειάδης, Χρήστος Σπύρου και Daniel Petrov τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Οι αθλητές  εντυπωσιάστηκαν από την προσπάθεια του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων και μίλησαν με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τη δημιουργία του snowpark, τις υψηλές προδιαγραφές του, τη διοργάνωση του διαγωνισμού, τη φιλοξενία και την ευγένεια των διοργανωτών. Διαβάστε τα σχόλια τους:

Αντώνης Δαυίδ: «Θερμά συγχαρητήρια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και στα παιδιά του Big Air Bag που με πολύ θέληση, πίστη και χαρά έκαναν φέτος το όνειρο πολλών νέων και όχι μόνο για ένα snowpark πραγματικότητα. Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων εξελίσσεται και αξίζει. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία σας και τις πρωτότυπες διοργανώσεις».
Αλέξανδρος  Παναγάκος: «Συγχαρητήρια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων για την πρωτοβουλία διοργάνωσης του event “PRO-RIDERS SHOW και ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ BEST TRICK” και τη δημιουργία του snowpark».
Αντώνης Πετεινός: «Για εμένα σαν αθλητή όλο αυτό ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Όλα ήταν τέλεια (πίστα, φιλοξενία, διαμονή, εξυπηρέτηση) και το snowpark έχει  καλές προδιαγραφές. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα παιδιά που δούλεψαν εδώ και στη διεύθυνση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων! Mακάρι να το ξαναζήσω»!

Team Chicas: «Πολύ καλή η διοργάνωση “PRO-RIDERS SHOW και ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ BEST TRICK, Super Parko! Σας ευχαριστούμε που μας δίνετε την ευκαιρία να ανεβάσουμε το επίπεδο αυτού του sport στην Ελλάδα…!».
Ευχαριστούμε όλους  για τη συμμετοχή και ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ EVENT!