Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού από την Bike Expert

Ποδηλατικό Κυνήγι Θησαυρού από την Bike Expert

Δεκέμβριος 12, 2013 - 19:32
Date: 
15/12/2013

Η ομάδα του mtbxpert.gr και του Bike Expert – ειδική πλέον στη διοργάνωση ποδηλατικών εκδηλώσεων- αναλαμβάνει να στήσει μία μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή γεμάτη δώρα και ποδηλατικές εκπλήξεις. Το “X-mas Party” πραγματοποιείται για 4η χρονιά στην περιοχή του Γέρακα. Με αφορμή το εορταστικό πνεύμα των ημερών ετοιμάζεται μία ποδηλατική γιορτή που θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους!

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, στον Γέρακα και θα έχουν ως επίκεντρο το ποδηλατικό «Κυνήγι Θησαυρού», ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για όλους!

Σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, οι ομάδες των δύο ατόμων θα παραλάβουν από το σημείο εκκίνησης, που είναι το κατάστημα Bike Expert, τον χάρτη με τα σημεία –στόχους που θα πρέπει να προσεγγίσουν. Με οδηγό τον χάρτη οι ομάδες θα πρέπει να ποδηλατήσουν ώστε να περάσουν από όλα τα σημεία και να σφραγίσουν τα κενά κουτάκια του χάρτη τους. Επιπλέον, οι ομάδες θα πρέπει να λύσουν κάποιους γρίφους και να αποφύγουν παγίδες ώστε να οδηγηθούν σωστά και γρήγορα στον τερματισμό! Ο χάρτης θα μοιραστεί σε κάθε ομάδα λίγα λεπτά πριν την εκκίνηση ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν λίγο χρόνο για να επιλέξουν τη διαδρομή που θεωρούν πιο σύντομη. Το παιχνίδι φέτος θα εμπλουτιστεί με νέες προκλήσεις!! Νικήτρια θα είναι η ομάδα που θα επιστρέψει στο Bike Expert πρώτη και με όλα τα κενά στο χάρτη σωστά σφραγισμένα και τις απαντήσεις σε όλους τους γρίφους. Σημειώνεται ότι η υποχρεωτική είναι χρήση κράνους και η τήρηση του Κ.Ο.Κ. .

Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει κλήρωση δώρων και πολλά happenings σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα!

Το ποδηλατικό παιχνίδι που έχει πλέον καθιερωθεί και προσελκύει κάθε χρόνο πλήθος συμμετεχόντων σας περιμένει, ανανεωμένο και πιο διασκεδαστικό!

‘Ωρα έναρξης της εκδήλωσης: 10.00 π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες και online δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στο www.mtbxpert.gr. και στο 210 6613120.