Πάρτε μέρος στους 2ους Νεανικούς Αγώνες Rafting στον ποταμό Βοϊδομάτη!

Πάρτε μέρος στους 2ους Νεανικούς Αγώνες Rafting στον ποταμό Βοϊδομάτη!

Φεβρουάριος 08, 2019 - 14:44
Date: 
12/04/2019

Η Trekking Hellas θα διοργανώσει φέτος τους 2ους Νεανικούς Αγώνες Rafting με τη συμμετοχή παιδιών ηλικίας 12 – 14 ετών σε ομάδες των 6 – 8 ατόμων. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στον Βοϊδομάτη ποταμό στα Ιωάννινα στις 12-14 /04 /2019. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της γνωριμίας των παιδιών με το Rafting ,στόχος μας είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων & ικανοτήτων, η ανάδειξη αξιών όπως η αγάπη και ο σεβασμός για τη φύση ,η σημασία της ομαδικότητας , καθώς επίσης να βιώσουν τα παιδιά αξέχαστες και μοναδικές εμπειρίες ζωής! Ύπο την αιγίδα του SETE -Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων

Γιατί Rafting
Επιλέξαμε το Rafting γιατί, σύμφωνα με έρευνες, αυξάνει την αυτοεκτίμηση, καλλιεργεί την ομαδικότητα και την κοινωνική συνοχή, αναπτύσσει τη συντροφικότητα και, φυσικά, κάνει καλό στην υγεία, μειώνοντας άγχος και καταθλιπτικές τάσεις! Και βέβαια σε φέρνει σε άμεση επαφή με τη φύση!

Το Όραμα μας
Εκτός από τη επιχειρηματική μας δραστηριότητα, στην Trekking Hellas μας απασχολεί εδώ και χρόνια ένα όραμα, το οποίο είναι «πώς θα μπορούσαμε να βάλουμε το λιθαράκι μας για να καλλιεργηθεί συν το χρόνο μια outdoor παιδεία στη χώρα μας;» Αντίθετα με άλλες χώρες που θεωρούν αυτονόητο ότι πρέπει η εκπαίδευση να λαμβάνει χώρα και στη φύση, στην Ελλάδα δεν υπάρχει αντίστοιχη νοοτροπία. Η υπαίθρια εκπαίδευση αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα και παραγωγική διαδικασία όπου μέσα από αυτήν αποκτώνται συγκεκριμένες γνώσεις, αναπτύσσονται δεξιότητες & ικανότητες και διαμορφώνονται αξίες.

Περισσότερες πληροφορίες: trekking.gr