Πάρνηθα: Ορεινό Καταφύγιο Μπάφι

Πάρνηθα: Ορεινό Καταφύγιο Μπάφι

Απρίλιος 04, 2013 - 10:24

Ιδανική απόδραση από τη Φύση

Ανακαλύψτε τα αληθινά χρώματα της φύσης μία μόλις ώρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας! Ακούγεται υπερβολικό; Είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό. Στο όμορφο και άγνωστο, για πολλούς, βουνό της Πάρνηθας μπορείς να αναπνεύσεις οξυγόνο, να αποδράσεις από τη πολύβουη πόλη, να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να απολαύσεις τον πρωινό καφέ και την υπέροχη θέα.

Πάρνηθα

Η Πάρνηθα είναι ιδανικό πεδίο για ευχάριστες πεζοπορικές εξορμήσεις, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και κινδύνους. Μπορεί να προσφέρει ακόμα και σε έναν άπειρο πεζοπόρο πρωτόγνωρες συγκινήσεις, χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία ή εξειδικευμένο εξοπλισμό. Η πεζοπορία χαρίζει υγεία, βελτιώνει τη φυσική μας κατάσταση και μας μεταφέρει σε τόπους ιδιαίτερης ομορφιάς. Τα μονοπάτια της Πάρνηθας είναι βατά και σηματοδοτημένα, ιδανικά για αρχάριους αλλά και για πιο έμπειρους. Οι διαδρομές ασφαλείς μέσα στα έλατα και σχεδιασμένες ανάλογα με το δυναμικό της ομάδας.

Ορεινό Καταφύγιο Μπάφι

Το καταφύγιο παρέχει για διανυκτέρευση ένα δωμάτιο που μπορεί να φιλοξενήσει 25 έως 30 άτομα. Πρόκειται για ένα χώρο άνετο και ζεστό, που προσφέρει ξεκούραστο ύπνο και ανάπαυση όλες τις εποχές του χρόνου. Από το καταφύγιο παρέχονται μαξιλάρια και κουβέρτες. Για λόγους καθαριότητας και υγιεινής όμως, ο επισκέπτης είναι απαραίτητο να έχει μαζί του δύο σεντόνια, μαξιλαροθήκη και παντόφλες.

Τι πρέπει να έχετε μαζί σας

    Για τη διαμονή στο καταφύγιο
    Δύο σεντόνια μονά και μία μαξιλαροθήκη
    Υπνόσακο (προαιρετικά)
    Παντόφλες για το χώρο του δωματίου ύπνου
    Είδη ατομικής υγιεινής (πετσέτα, οδοντόβουρτσα κλπ)

Για την πεζοπορία

    Μικρό σακίδιο πλάτης με δέστρες και εξωτερικές θήκες για τις καθημερινές εξορμήσεις
    Παπούτσια αθλητικά ή πεζοπορίας
    Μία δεύτερη μπλούζα για να αλλάξετε σε περίπτωση που ιδρώσετε
    Αδιάβροχο Καπέλο
    Παγούρι με νερό
    Σνακ (προαιρετικά)
    Φωτογραφική μηχανή (προαιρετικά)

Περισσότερα στο travel.groupon.gr