Όταν ένα πάγκ το ρίχνει στο snowboard (vid)

Όταν ένα πάγκ το ρίχνει στο snowboard (vid)

Φεβρουάριος 26, 2017 - 18:00

Ποιος είπε πως τα παιχνίδια στο χιόνι είναι μόνο για τους ανθρώπους, δεν έχει γνωρίσει την Brandy…

Ανεβαίνοντας στο χιονοδρομικό, με τα πέδιλα ή τη σανίδα στα χέρια, συνήθως ξέρεις τι να περιμένεις. Οι φυλές του βουνού, συγκεκριμένες. Από τους φανατικούς των χειμερινών αθλημάτων που θα ανεβοκατεβαίνουν χωρίς ανάσα, προσπαθώντας να στριμώξουν όσες περισσότερες καταβάσεις γίνεται, μέσα στη μέρα, μέχρι τους «τουρίστες» και ειδικά τις «τουρίστριες» που πετάχτηκαν για ένα καφεδάκι στο σαλέ και είπαν να βάλουν και ψηλό παπούτσι. Τόσο  κόσμο θα έχει άλλωστε. 

Περιμένεις  να δεις και ζώα. Όχι αρκούδες, λύκους και πολικές αρκούδες, αλλά σκύλους που αντί να μείνουν κλεισμένοι στο σπίτι, ακολούθησαν τα αφεντικά τους για βόλτα και παιχνίδι στα χιόνια. Αυτό που θα σε ξαφνιάσει όμως, είναι να περάσει ο σκύλος από μπροστά σου πάνω σε μια σανίδα, κατεβαίνοντας αγέρωχα και με απαράμιλλη τεχνική το βουνό. 

Όπως ακριβώς η Brandy, ένα αξιολάτρευτο πάγκ  που δεν υπολογίζει κρύο και κίνδυνο, λατρεύει την ταχύτητα και το χιόνι και τρελαίνεται να κατεβαίνει τις πλαγιές πάνω σε ένα snowboard. Όλα αυτά στη Νότια Καλιφόρνια, εκεί που όλα είναι πιθανά. Ας την απολαύσουμε…

από το klik.gr

GoPro: Brandy the Snowboarding Pug