Ο Μιχάλης Ζαμπίδης υπερασπίζεται τον Παγκόσμιο Τίτλο του στην Αθήνα, στις 12 Μαρτίου στο ΣΕΦ

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης υπερασπίζεται τον Παγκόσμιο Τίτλο του στην Αθήνα, στις 12 Μαρτίου στο ΣΕΦ

Μάρτιος 09, 2011 - 17:53

Ο πολυαναμενόμενος αγώνας του Μιχάλη Ζαμπίδη στα ελληνικά στάδια είναι πλεόν γεγονός ! Μετά από πολύ καιρό το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον Iron Mike στις 12 Μαρτίου στο Σ.Ε.Φ. σε μία πολύ δυνατή μάχη υπεράσπισης του παγκόσμιου τίτλου του KING OF THE RING απέναντι στον Τούρκο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ali Gunyar, στο πλαίσιο της διοργάνωσης IRON CHALLENGE.

Για τη μεγάλη του μάχη, ο Μιχάλης Ζαμπίδης δήλωσε: "Είναι μεγάλη μου χαρά, τιμή και ευθύνη να αγωνιστώ και να υπερασπιστώ τον Παγκόσμιο Τίτλου μου μέσα στη χώρα μου απέναντι σε ένα τόσο αξιόλογο αντίπαλο. Έχω ηδη ξεκινήσει την προετοιμασία μου, και μετά και τους τελευταιους αγωνες μου είμαι ηδη σε πολύ καλή κατάσταση, επενδύοντας για τη μέγιστη απόδοση στις 12 Μαρτίου".

Στο IRON CHALLENGE θα πραγματοποιηθούν συνολικά  6 αγώνες kick boxing με 10 ακόμα σημαντικούς Έλληνες αθλητές και με αποκορύφωμα της βραδιάς τον πολύ μεγάλο αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη. Η διοργάνωση θα διαρκέσει 3 ώρες και θα πλαισιωθεί με μια σειρά από ψυχαγωγικά δρώμενα με γνωστούς καλλιτέχνες & συμμετέχοντες.

Πληροφορίες: www.ironchallenge.gr , 210 9211011-12

Πηγή: www.ironmikezabidis.com