O Danny MacAskill επιστρέφει με το απίστευτο “Epecuén”

O Danny MacAskill επιστρέφει με το απίστευτο “Epecuén”

Μάιος 28, 2014 - 14:10

Πραγματοποιήθηκε χθες η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας ταινίας “Epecuén”, του Danny MacAskill, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο www.redbull.com/epecuen. Μετά το πολύ πετυχημένο “Way Back Home” που σημείωσε 31 εκ. views στο YouTube όπως και το “Imaginate” του 2013, ο Danny έχει ανεβάσει τον πήχη για μια ακόμη φορά, στην προσπάθεια του να γίνει ο πρώτος rider σε συγκεκριμένα spots.

Στην τελευταία ταινία, η οποία σκηνοθετήθηκε από τον στενό συνεργάτη του Dave Sowerby, ο Danny εξερευνά με το ποδήλατό του τη μοναδική τοποθεσία του Villa Epecuén, ένα ακατοίκητο χωριό στην επικράτεια του Buenos Aires της Αργεντινής, κατεστραμμένο και βυθισμένο από πλημμύρες. Μετά από 25 χρόνια, τα αλατισμένα νερά υποχώρησαν αφήνοντας πίσω τους ένα ερημωμένο αλλά και συνάμα πανέμορφο τοπίο. Ο μόνος πρώην κάτοικος που επέστρεψε, είναι ο Pablo Novak, όπου δήλωσε ότι δεν μπορεί να φανταστεί πια σε τί άλλο χρησιμεύει ο τόπος αυτός… Ο MacAskill όμως, έχει αντίθετη άποψη.

Στο “Epecuén” ο Danny MacAskill δημιουργεί και δοκιμάζει απίστευτα lines, πετυχαίνοντας πολλά εντυπωσιακά τρικ, εκ τον οποίων και το πρώτο παγκοσμίως “Bump Front Flip”. «Το Villa Epecuén είναι μια τοποθεσία που με ενέπνευσε από την στιγμή που είδα τις φωτογραφίες στο internet πριν από λίγα χρόνια και έτσι άρχισα να ονειρεύομαι για τις δυνατότητες της τοποθεσίας. Εκείνη την στιγμή ήξερα ότι πρέπει να κάνω μια ταινία εκεί. Ήθελα να είμαι ο πρώτος άνθρωπος που θα δοκίμαζε αυτήν την ξεχασμένη περιοχή, μόλις τα νερά υποχωρούσαν» υποστηρίζει ο ταλαντούχος rider.   

Δείτε την ταινία τώρα στο www.redbull.com/epecuen