Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας: Εισαγωγικ​ό μάθημα στην αυτόνομη κατάδυση

Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας: Εισαγωγικ​ό μάθημα στην αυτόνομη κατάδυση

Ιούνιος 12, 2014 - 15:42

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας σε συνεργασία με τον εκπαιδευτή κ. Βασίλη Σκορδαλή διοργάνωσε με επιτυχία το περασμένο Σάββατο στο Thalassa Spa Hotelστην Πάλαιρο εισαγωγικό μάθημα στην αυτόνομη κατάδυση.

Μέλη και φίλοι του Ομίλου είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση των καταδύσεων σε ένα ασφαλές περιβάλλον υπό τις οδηγίες ενός έμπειρου δύτη. Οι συμμετέχοντες έμειναν ενθουσιασμένοι από την εμπειρία και συμφωνήθηκε να γίνει και μάθημα ελεύθερης κατάδυσης (χωρίς μπουκάλες δηλαδή) στη θάλασσα! 
 
Για όσους ενδιαφέρονται να μυηθούν στο μαγικό κόσμο του βυθού, σε λίγο καιρό πρόκειται να συγκροτηθεί τμήμα που θα εκπαιδευτεί στην αυτόνομη κατάδυση. Θα διδαχθούν ότι είναι απαραίτητο, θεωρητικά και πρακτικά, για να μπορούν να καταδυθούν με ασφάλεια και θα λάβουν διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση (1ο αστέρι) για να μπορούν να καταδυθούν σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας αλλά και του πλανήτη, εφόσον επιτρέπεται η κατάδυση, μέχρι το βάθος των 18 μέτρων.
Για λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το Ναυταθλητικό Όμιλο Βόνιτσας (https://www.facebook.com/NAOVonitsas και novo2004@gmail.com)

από το xiromeronews