Το «Navarino Challenge» επιστρέφει τον Σεπτέμβριο!

Το «Navarino Challenge» επιστρέφει τον Σεπτέμβριο!

Μάιος 15, 2014 - 11:40
Date: 
19/09/2014

Μια από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις της περασμένης χρονιάς, το «Navarino Challenge» επιστρέφει δυναμικά από τις 19 έως τις 21 Σεπτεμβρίου 2014 στην Costa Nanarino. 

Εξασφαλίζοντας για ακόμα μια χρονιά τη σημαντική συμμετοχή και παρουσία του 
Ελληνοαμερικανού υπερμαραθωνοδρόμου Dean (Κωνσταντίνου) Karnazes, το «Navarino Challenge» θα συμβάλλει για ακόμα μία χρονιά στην ενημέρωση του κόσμου για τη Μεσογειακή διατροφή και την ευαισθητοποίηση του σχετικά με την παιδική παχυσαρκία.

Φέτος, σε συνέχεια και της βράβευσης του μεGold Award στα Tourism Awards 2014 ως η σπουδαιότερη πρωτοβουλία για τον αθλητικό τουρισμό, η διοργάνωση εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο τις διαδρομές και το πρόγραμμά της.

Παράλληλα, πριν από κάθε αγώνα, το στάδιο της προθέρμανσης θα αναλάβει η κορυφαία γυμνάστρια pilates, Μάντη Περσάκη, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων pilates, καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου, από την ίδια. 

Επίσης, για πρώτη φορά θα γίνει επίδειξη ελληνικών παραδοσιακών χορών, ενώ το τριήμερο πρόγραμμα θα κλείσει με ένα μεγάλο εορταστικό γεύμα, γεμάτο με ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα. 

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του «Navarino Challenge» και στην σελίδα στο Facebook.