Navarino Bike Festival

Navarino Bike Festival

Οκτώβριος 09, 2013 - 16:32
Date: 
12/10/2013

Η ΝΔ Πελοπόννησος υποδέχεται τον 1ο Διεθνή αγώνα mountain bike που θα πραγματοποιηθεί στις 11-12-13 Οκτωβρίου στον κόλπο Ναυαρίνο στην Πύλο.

Οι ερασιτέχνες ποδηλάτες έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν ως επαγγελματίες στο “Open Race” που γίνεται το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 στις 15:00, ενώ την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013, στις 10:30 το πρωί, οι επαγγελματίες ποδηλάτες τρέχουν στο “International Cross Country Race”. Ο συγκεκριμένος αγώνας έχει ενταχθεί στο διεθνές ημερολόγιο των αγώνων ποδηλάτου, από τη Διεθνή Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI), και το “Navarino Bike Festival” τελεί υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει εκθέσεις, MTB Tour με την Ολυμπιονίκη ξιφασκίας Βάσω Βουγιούκα, family bike trekking tour στη Βοϊδοκοιλιά, bike cinema, καθώς και μία ειδικά διαμορφωμένη διαδραστική πίστα pumptrack που θα είναι διαθέσιμη και τις 3 ημέρες του φεστιβάλ με τη δυνατότητα εκμάθησης για όλους τους αρχάριους ποδηλάτες.

Περισσότερες πληροφορίες και τις αιτήσεις εγγραφών μπορεί κανείς να βρει στην επίσημη ιστοσελιδα της διοργάνωσης: http://www.navarinobikefestival.com/

Promo of Navarino Bike Festival ,C2 MTB Race & Open one for Amateurs