Movie Night by WBSF at Balux House Project

Movie Night by WBSF at Balux House Project

Μάρτιος 31, 2015 - 13:36
Date: 
02/04/2015

Η πρεμιέρα της ταινίας SUP The Movie, ανοίγει ένα φιλόδοξο project στην Ελλάδα γύρω από τα Water Board Sports, το WBSF.

To WBSF είναι μια ιδέα που γεννήθηκε με έμπνευση τον αέρα, το κύμα αλλά και τον ίδιο τον αθλητή πάνω σε ένα σανίδι! Είναι ένα σήμα που θα συναντήσετε πολλές φορές φέτος, σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Πρόκειται για μια σειρά από καινοτόμα αθλητικά event υψηλών προδιαγραφών αλλά και δράσεις, που δεν αφορούν μόνο τις αθλητικές κοινότητες αλλά και το ευρύ κοινό.

Αν ασχολείσαι με water board sports –Windsurf, Kitesurf, SUP, Surf- σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου. Αν πάλι δεν ασχολείσαι, αλλά θέλεις να μάθεις περισσότερα, ακολούθησε το σήμα του WBSF και θα βρεθείς στον μαγικό κόσμο των θαλασσίων αθλημάτων σανίδας.

Σαν πρώτο event, το WBSF επέλεξε να συστηθεί στο κοινό με κάτι από την καθημερινότητα… μια ταινία! Σαν να πηγαίνεις σινεμά με φίλους. Η ταινία φυσικά δεν θα μπορούσε να αφορά κάτι άλλο πέρα από τα water board sports και σε αυτή τη περίπτωση το SUP (Stand Up Paddle).

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα γίνει η προβολή της ταινίας “SUP The Movie” με τους παγκοσμίου φήμης riders Kai Lenny, Connor Baxter, Ikaika Kalama, Laird Hamilton, Mo Freitas κ.α. και παραγωγή από την Poor Boyz Productions. Εντυπωσιακά κύματα, extreme συνθήκες με εικόνες από τις συναρπαστικότερες θάλασσες του κόσμου, και όλα αυτά που αλλού …δίπλα στη θάλασσα!

Το Balux House Project θα φιλοξενήσει το Movie Night by WBSF, την Πέμπτη 2 Απριλίου και ώρα 19:00. SUP movie, δώρα από τη Hurley, cocktails και το καλύτερο σημείο συνάντησης για να γνωρίσεις το Water Board Sports Festival.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. από το Sport24.gr