Μετέφερε 8 τόνους χιόνι στην αυλή του για να κάνει… snowboard

Μετέφερε 8 τόνους χιόνι στην αυλή του για να κάνει… snowboard

Ιούνιος 20, 2013 - 13:13

"Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ"… Αυτή την παροιμία πρέπει να είχε στο μυαλό του ο Mickey Jachacy από την κοιλάδα του Aviemore στη Σκωτία, όταν αποφάσισε να κουβαλίσει ένα βουνό χιόνι στο σπίτι του.

Ο 31 ετών εκπαιδευτής σκι, έφτασε ως τα όρη Cairngorms. στα Χάιλαντς, προκειμένου να βρει χιόνι και να το μεταφέρει στην αυλή του. Ο Jachacy, δεν μπορούσε να αντέξει στην ιδέα πως θα περνούσε ένα ολόκληρο καλοκαίρι δίχως να κάνει το αγαπημένο του χειμερινό σπορ, το snowboard. Με τη βοήθεια αρκετών φίλων και μερικών φορτηγών, μετέφερε 8 τόνους φρέσκου χιονιού από την κρυφή των βουνών ως την… αυλή του σπιτιού του.

Χρειάστηκαν επιπλέον αρκετές ημέρες, μέχρι να ολοκληρωθεί το στρώσιμο του χιονιού στην πεδιάδα. “Θέλαμε να γιορτάσουμε τα γενέθλια μου μαζί με φίλους από ολόκληρη τη Σκωτία. Φορτώσαμε λοιπόν τα φορτηγά με όσο περισσότερο χιόνι μπορούσαμε” είπε ο Jachacy.
Συνήθως μέχρι το Μάιο λιώνουν τα χιόνια στα ορεινά της Σκωτίας. Όμως στην κορυφή των βουνών υπάρχει σχεδόν ολόκληρο το χρόνο λίγο απόθεμα.

Πηγή: globalomen.com