Κλείνονται σε ένα κλουβί με κροκόδειλους και κάνουν βουτιές!

Κλείνονται σε ένα κλουβί με κροκόδειλους και κάνουν βουτιές!

Οκτώβριος 13, 2013 - 16:13

Κολύμπι με δελφίνια; Βουτιές ανάμεσα σε καρχαρίες, μέσα σε προστατευτικό κλουβί; Οσοι τα έχουν ξεπεράσει όλα αυτά, ή απλά δεν τους συγκινεί αυτού του είδους η εμπειρία, υπάρχει μία νέα πρόκληση. Η κατάδυση δίπλα σε κροκόδειλους, το μεγαλύτερο ερπετό που ευθύνεται για περισσότερους από 1.000 θανάτους το χρόνο.

Η τρελή ιδέα ήρθε σε Αυστραλούς, που έφτιαξαν ένα σχετικό πάρκο και κυρίως, το «κλουβί του θανάτου». Ετσι ονομάζεται το διαφανές «κουτί» στο οποίο μπορούν να μπουν δύο άτομα κάθε φορά. Αυτό βυθίζεται μέσα σε μία δεξαμενή νερού όπου κόβουν βόλτες κροκόδειλοι.

Οι θαρραλέοι- και κυρίως με γερή καρδιά- τουρίστες μένουν εκεί μέσα για 15 λεπτά. Το κλουβί δεν έχει κάγκελα όπως αναφέρει το iefimerida, όπως γίνεται σε αντίστοιχες βουτιές με καρχαρίες καθώς οι κροκόδειλοι θα μπορούσαν να επιτεθούν στους ανθρώπους. Η αλήθεια είναι πως το κουτί τους παρέχει απόλυτη προστασία- τα άπειρα σημάδια από τα δόντια των κροκόδειλων το επιβεβαιώνει- αλλά σίγουρα είναι τρομακτικό θέαμα να βλέπει κανείς αυτό το τεράστιο ερπετό να κινείται απειλητικά, έστω κι αν δεν υπάρχει κίνδυνος.

περισσότερα στο patrasevents.gr