Κατάδυση στην μέση μίας θάλασσας από μέδουσες! (photos)

Κατάδυση στην μέση μίας θάλασσας από μέδουσες! (photos)

Απρίλιος 07, 2014 - 15:04

H Nadia Aly εγκατέλειψε την δουλειά της για να αφιερωθεί στις δύο μεγάλες τις αγάπες, την φωτογραφία και τις καταδύσεις.

Κάτοχος Master στα Digital Media και πρώην υπάλληλος της Microsoft και της Google ακολούθησε το όνειρο της χωρίς δισταγμό.

Στην ηλικία των 29 ετών ήδη είναι μία φωτογράφος με εξαιρετικές εικόνες στο portfolio της. Σε πρόσφατη κατάδυση της στην λίμνη Jellyfish Lake (λίμνη των μεδουσών) του Ειρηνικού ωκεανού, σπίτι εκατομμυρίων μεδουσών, κατάφερε να αποτυπώσει μοναδικές εικόνες.
Οι μέδουσες που ζούνε στην λίμνη εκατομμύρια χρόνια τώρα κινούνται καθημερινά σε τεράστιες ομάδες ακολουθώντας το φως. Εφόσον για εκατοντάδες χρόνια δεν είχαν να αντιμετωπίσουν εχθρούς εξαιτίας της απομόνωσης που προσφέρει η λίμνη, έχουν αποδυναμωμένο τσίμπημα, οπότε η Nadia μπόρεσε να κολυμπήσει ανάμεσα τους χωρίς φόβο.
"Μόλις τις βρήκα έμεινα έκπληκτη από το πόσες πολλές βρίσκονταν γύρω μου. Ήμουν νευρική καθώς δεν ήθελα να σκοτώσω κάποια από τις μέδουσες με τις κινήσεις μου. Δημιούργησα χιλιάδες φωτογραφίες τις λίγες ημέρες που ήμουν εκεί. Η ώρα της ημέρας και η θέση του ήλιου είναι οι δύο παράγοντες που μπορούν να κάνουν μία φωτογραφία να ξεχωρίζει ή όχι", δήλωσε στην Daily Mail.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Nadia Aly εδώ και την ιστοσελίδα της για καταδύσεις εδώ.

via Daily Mail & pttl.gr