Η καρδιά του wind surf χτυπά στη Χρυσή Ακτή Πάρου10-15 Σεπτεμβρίου

Η καρδιά του wind surf χτυπά στη Χρυσή Ακτή Πάρου10-15 Σεπτεμβρίου

Σεπτέμβριος 12, 2012 - 13:18

Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Δρυού Πάρου, «ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ» σε συνεργασία με το Δήμο Πάρου και το Sun Wind Surf Club διοργανώνουν παγκόσμιο αγώνα ιστιοσανίδας με τίτλο GO!GLOBO 2012 IFCA SLALOM WORLD CHAMPIONSHIP από τις 10 έως τις 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 στη Χρυσή Ακτή Πάρου.

Υποστηρικτές του Αγώνα είναι ο Δήμος Πάρου, η Ένωση Ξενοδόχων Πάρου-Αντιπάρου, ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας, ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου, ο Ναυτικός Όμιλος Αντιπάρου, η Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Κυκλάδων.

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν προέρχονται από Ιταλία, Γαλλία, Βουλγαρία, Γερμανία, Αγγλία, Πολωνία, Τουρκία, Μαυρίκιο, Νέα Καλχιδόνα, Αργεντινή, κ.α. Οι περισσότεροι αθλητές είναι πρωταθλητές στις χώρες τους και μεγάλα ονόματα της Ιστιοσανίδας.

Θα είναι ένας αγώνας γεμάτος ένταση και όμορφες στιγμές, αφού η παραλία της Χρυσής Ακτής θεωρείται αναμφισβήτητα ένας από τους καλλίτερους σερφότοπους στον κόσμο!

Ένας αγώνας παγκόσμιας εμβέλειας όπως αυτός θα φέρει μεγάλους αθλητές της Ιστιοσανίδας κοντά στους νέους που αγαπούν το άθλημα και στους κατοίκους του νησιού, οι οποίοι με την σειρά τους θα χαρούν να τους υποδεχτούν και να τους χαρίσουν την παριανή ζεστή φιλοξενία τους.

Χρυσός Χορηγός των αγώνων και υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας από την αρχή, είναι η GLOBO, κορυφαία εταιρία πληροφορικής και εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας www.globoplc.com. και την ευχαριστούμε θερμά για αυτό!

περισσότερα στο naxosnow.gr